Gå til hovedindhold
 

Vi har brug for flere informationer

Vi vil rigtig gerne undersøge, hvilke Stofa-løsninger vi kan levere til dig. Kan vi ikke tilbyde dig en Stofa-løsning, vil vi tilbyde dig en løsning gennem Norlys Tv og Internet A/S, CVR-nr. 29939470. Stofa er en del af Norlys.

Udfyld felterne, og vi ringer dig op én gang. Alt sammen helt uforpligtende.

Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores Persondatapolitik.

Bliv kontaktet

VælgSelv med Stofa Tv

Vil du selv vælge dine kanaler?

Med VælgSelv får du mere end med en traditionel tv-pakke - du kan nemlig blande både streamingtjenester og tv-kanaler, så det passer lige præcis til dig. Og det, du ikke får set, kan du nemt skifte ud med noget andet.

Streamingtjenester inkluderet i den store tv-pakke

viaplay grafik

Viaplay Total

Inkl. i Stor Tv-pakke

Med Viaplay Total får du sport i verdensklasse, store premiere film, anmelderroste serier, film og serier til børn og alle TV3’s populære reality-serier.

Læs mere

TV 2 Play

TV 2 Play Favorit + Sport Partner med reklamer

Inkl. i Stor Tv-pakke

Med TV 2 Play har du adgang til alt det bedste indhold fra alle TV 2s syv kanaler – når du vil, hvor du vil.

Læs mere

discovery+ grafik

Discovery+ Underholdning

Inkl. i Stor Tv-pakke

Med Discovery+ Underholdning får du adgang til alle Discoverys danske programmer inden for reality, true crime, underholdning og dramaserier.

Læs mere

nordisk film+ grafik

Nordisk Film+

Inkl. i Stor Tv-pakke

Med Nordisk Film+ får du det største udvalg af danske film, håndplukkede film fra Hollywood og familiens yngste kan boltre sig i et sjovt og trygt børneunivers.

Læs mere

Viaplay Film & Serier følger med i Mellem Tv-pakke

Med Viaplay Film & Serier er du sikret et stort udbud af nye film, store danske og internationale serier, et helt børneunivers samt alle sæsoner af TV3-realityprogrammerne.

Læs mere

viaplay grafik
De bedste serier på HBO Max

Stofa Tv-app giver dig tv overalt

Stofa Tv-app er en dedikeret applikation til Tv på alle dine enheder. Du får adgang til din underholdning fra Stofa, uanset hvor du er.

Så kan du følge landskampen i toget, se serier i køkkenet eller give børnene en film med på bagsædet - og du kan tage det hele med dig på ferie i hele EU.

Stofa Tv-app er tilgængelig på iOS og Android på din telefon, og Apple Tv, Chromecast, samt Google Tv (Android Tv) på dit tv.