Stofa Telefoni
-værd at ringe hjem om

Telefoni fra Stofa er et billigt alternativ til din fastnet telefon og giver dig en række ekstra fordele kvit og frit samt mulighed for at tilkøbe ekstra tjenester til dit abonnement.


  • Hemmeligt nummer og skjult nummer
  • Spærringer
  • Saldomax og saldooplysninger

 

 

 

Hvorfor vælge Stofa Telefoni?

 

Du er altid garanteret en stabil telefonforbindelse til en lav pris. Det er ikke nødvendigt at installere et ekstra stik for at få billig telefoni hos os.

Du kan betale for telefoni hos Stofa på to måder: Enten kan du betale en fast pris pr. måned uanset dit forbrug Telefoni FastPris, eller du kan vælge kun at betale for dit faktiske forbrug med Telefoni Forbrug. I begge tilfælde får du telefoni i den absolut billige ende.

Bemærk, at priserne på telefoni stiger med 10 kr. fra den 1. februar 2017. 

 

  • Behold dit nuværende telefonnummer
  • Du får vis nummer, viderestilling og telefonsvarer
  • Vælg mellem Telefoni FastPris og Telefoni Forbrug

 

 

Hvad er IP telefoni?

IP telefoni er telefoni gennem internettet. For at få telefoni fra Stofa kræver det derfor en bredbåndsforbindelse fra Stofa. Hvis du ikke allerede har Stofa Bredbånd, kan du få en gratis bredbåndforbindelse (2/1 Mbit), som du kan bruge til telefoni.

Bestil Telefoni på stofa.dk

Hvor lang tid tager det at få flyttet mit telefonnummer?

Det tager som udgangspunkt op til 30 dage at få flyttet dit telefonnummer over til Stofa. For at vi kan flytte dit nummer kræver det, at du skriver under på en fuldmagt. Denne skal vi have retur før vi kan få dit nummer overflyttet. Når vi kender den endelige dato for overflytning af dit telefonnummer, vil du modtage en mail fra Stofa samt fra din nuværende teleudbyder.

Hvor mange telefoner kan jeg have tilsluttet?

Der findes to udgange på modemmet, der er beregnet til IP-telefoni. Du kan i alt tilslutte op til tre enheder på hver udgang, det kræver dog, at man har en fordeler.

Hvilken periode dækker min regning over?

Din regning dækker tre måneder.