Stofa Telefoni
-værd at ringe hjem om

Telefoni fra Stofa er et billigt alternativ til din fastnet telefon og giver dig en række ekstra fordele kvit og frit samt mulighed for at tilkøbe ekstra tjenester til dit abonnement.


  • Hemmeligt nummer og skjult nummer
  • Spærringer
  • Saldomax og saldooplysninger

 

 

Hemmeligt og skjult nummer

Undgå visninger af dit telefonnummer

Stofa Telefoni giver dig kvit og frit muligheden for hemmeligt nummer, hvor dit nummer ikke vises i telefonbogen, og det kan ikke oplyses hos oplysningen på 188.

Middlertidigt og fast skjult nummer, hvor du har mulighed for at holde dit nummer skjult, når du ringer ud (Tryk *31* ved opkald) eller holde det fast skjult ved opkald.

Saldo oplysning og saldomax

Følg med i dit forbrug og undgå overraskelser

På Mine Sider kan du følge med i dine saldooplysninger. Du kan også sætte et saldomaks som er din tryghed for, at dit forbrug ikke overskrider det beløb, du har sat som den øvre grænse for, hvor meget du vil betale i taleforbrug hver måned.

Spærringer

Undgå uønskede og dyre opkald

Er din garanti for, at der ikke ringes til udlandet eller til andre dyre betalingsnumre.Vi tilbyder også voksenspærring, som er en gratis service, der spærrer for opkald til en række "eksotiske" lande med særlig høj risiko for misbrug på grund af høje minutpriser.

Tillægspakke til telefoni

Vis nummer, viderestilling og telefonsvarer

Se hvem der ringer til dig, viderestil dine opkald eller brug telefonsvareren. Tillægspakken er inkluderet i telefoni abonnementet på anlæg, der har indgået fordelsaftale med Stofa (Normalpris 25 kr./md).

Skift stik og spar penge

Nyd godt af vores lave takster, og betal kun for det, du taler

Et billigt alternativ til din fastnettelefon. Telefoni gennem din Stofa bredbåndsforbindelse fungerer fuldstændig som du er vant til, når du ringer op eller modtager opkald. Det eneste krav er, at du også modtager bredbånd fra Stofa. Der er ingen krav til hastighed, ligesom den heller ikke påvirkes, når du taler i telefon og er på nettet samtidig.

 

 

Spørgsmål og svar:

 

Hvad er IP telefoni?

IP telefoni er telefoni gennem internettet. For at få telefoni fra Stofa kræver det derfor en bredbåndsforbindelse fra Stofa. Hvis du ikke allerede har Stofa Bredbånd, kan du få en gratis bredbåndforbindelse (2/1 Mbit), som du kan bruge til telefoni.

Bestil Telefoni på stofa.dk

Hvor lang tid tager det at få flyttet mit telefonnummer?

Det tager som udgangspunkt op til 30 dage at få flyttet dit telefonnummer over til Stofa. For at vi kan flytte dit nummer kræver det, at du skriver under på en fuldmagt. Denne skal vi have retur før vi kan få dit nummer overflyttet. Når vi kender den endelige dato for overflytning af dit telefonnummer, vil du modtage en mail fra Stofa samt fra din nuværende teleudbyder.

Hvor mange telefoner kan jeg have tilsluttet?

Der findes to udgange på modemmet, der er beregnet til IP-telefoni. Du kan i alt tilslutte op til tre enheder på hver udgang, det kræver dog, at man har en fordeler.

Hvilken periode dækker min regning over?

Din regning dækker tre måneder.