Gå til hovedindhold
Stofa Telefoni Billigt alternativ til din fastnettelefon
Stabil telefonforbindelse

Stabil telefonforbindelse til en lav pris

Med telefoni fra Stofa får du en stabil forbindelse til en lav pris. Det er et billigt alternativ til din fastnettelefon, da Stofa Telefoni kører over din bredbåndsforbindelse. Abonnementet giver dig en række ekstra fordele:

  • Behold dit nuværende telefonnummer
  • Få hemmeligt eller skjult nummer
  • Mulighed for at spærre numre
  • Følg med i dit forbrug på Mine Sider

Du kan også tilkøbe ekstra tjenester.

Vi har to abonnementer på telefoni. Et til en fast pris, og et der er afregnet efter dit forbrug. Vil du høre mere om de to abonnementer, kan du kontakte kundeservice på 88 30 30 30. 

Vælg det abonnement, der passer til dig

stofa-telefoni-fast-pris

Fast Pris

Ring så meget du vil.

60 kr./md.

Pris forudsætter tv og bredbånd fra Stofa.

stofa-telefoni-forbrugsafregnet

Forbrug

Betal for det du taler.

10 kr./md.

Pris forudsætter tv og bredbånd fra Stofa.

Tillægspakke

I tillægspakken får du funktionerne ’vis nummer’, ’viderestilling’ og ’telefonsvarer’. Så kan du se, hvem der ringer til dig, viderestille dine opkald og bruge telefonsvaren.

Tillægspakken er inkluderet i telefoniabonnementet, hos de antenneforeninger, der har en fordelsaftale med Stofa (normalpris 25 kr./md.).

Tillægspakke
Betingelser for Stofa Telefoni

Stofa Telefoni – Forbrug og FastPris

Gælder Stofa Fordelsanlæg (ikke landsdækkende). Kræver modem (99 kr. i forsendelse) Forudsætter bredbånd og kabel-tv fra Stofa/antenneforening. Forudsætter Betalingsservice. BS- og adm.gebyr 9,75 kr. pr. regning.  Opsigelse: 1 måned. FastPris gælder til fastnettelefoner i Danmark, dog ikke 70- og 90-numre samt data- og særnumre og mobil. Se https://stofa.dk/shop/telefoni/priser-paa-telefoni for takster og forbe­hold.

Stofa Telefoni via fibernettet -  Forbrug og FastPris

Gælder udvalgte områder (ikke landsdækkende). Forudsætter FiberBredbånd fra Stofa. Forudsætter Betalingsservice. BS- og adm.gebyr 9,75 kr. pr. regning.  Opsigelse: 1 måned. FastPris gælder til fastnettelefoner i Danmark, dog ikke 70- og 90-numre samt data- og særnumre og mobil. Se https://stofa.dk/shop/telefoni/priser-paa-telefoni  for takster og forbehold.

Brug for hjælp til din bestilling?

Vores konsulenter sidder klar til at hjælpe dig med at vælge de rette produkter.
Ring på 88 30 30 30 eller lad os ringe dig op.