Gå til hovedindhold

Fri adgang til masser af børneunderholdning

Har du Stor eller Mellem tv-pakke fra Stofa, så har du også adgang til et udvidet tv-arkiv med en række af de nyeste sæsoner fra Disney Junior. Når et premiere afsnit har været vist på kanalen, bliver det tilgængeligt i tv-arkivet dagen efter, og det forbliver tilgængeligt 30 dage efter sidste episode har haft tv præmiere. Så kan du se alle de nyeste afsnit af børnenes favoritter fra Disney Junior igen og igen. 

Du finder alt Disneys indhold under kategorien Børn eller under Leverandører på din tv-boks Stofa Tv-app. 

Stream Disney Junior
Bluey

Bluey

Bluey er en seks-årig glad og energisk australsk Blue Heller hund, der elsker at lege og forvandler familiens hverdag til fantastiske eventyr, der gavner både Blueys fantasi og hendes mentale, fysiske og følelsesmæssige styrke.
 

Løvernes Garde

Tiden er inde! Følg med, når Kion, den næstældste af Simba og Nalas løveunger bliver leder af løvernes garde og indkalder de bedste og klogeste til at hjælpe ham med at holde livets kredsløb intakt.

Løvernes garde
Vampyrina

Vampyrina

Vampyrina er flyttet fra Transsylvanien til Pennsylvania og er ved at lære hvordan man får nye venner på en ny skole, der omfavner alt, hvad menneskeverdenen har at tilbyde..