Gå til hovedindhold

Lad dig inspirere

Få dit daglige kick med de største sportskampe, de mest spændende thrillers og nervepirrende actionfilm. Der er ingen risiko for, du kommer til at kede dig. Med de rette tv-kanaler kan du samle alle de bedste programmer, der opfylder dine behov for underholdning.

Vælg din tv-løsning

Se TV3+ med Stofa

De største kampe på din skærm

Gå ikke glip af dagens, ugens, månedens eller årets fodboldkamp i de store ligaer som Champions League og Premier League. Så er du altid opdateret på resultater og placeringer, så du uden tvivl kan bidrage til de spændende fodboldsnakke. Der er også masser af andet sport at gå op opdagelse i. Blandt andet motorsport og amerikansk fodbold, der kun bliver mere populært.

Få stillet din sportslyst med blandt andet TV3+.

Få et adrenalinkick

Skru op for spændingen med nogle af de bedst thrillers og actionfilm. Find din indre detektiv frem, når du skal afsløre plottet i en thriller – og læn dig tilbage og lad dig underholde, når actionfilmens helt kæmper sig i gennem filmen. Se også serier fra den virkelige verden, der kan give dig gåsehud over hele kroppen. Der er underholdningsgaranti, og der er ingen risiko for, du falder i søvn undervejs.

Få seriøst spændende tv med blandet andet Kanal 5 og ID – Investigation Discovery.

Se Kanal 5 og Investigation Discovery med Stofa

Måske noget for dig?

NCIS: Los Angeles

Alle hverdage kl. 18.00
TV3+

American Monster

Torsdag kl. 21.00
ID – Investigation Discovery

Big Bang Theory

Alle hverdage kl. 18.00
Kanal 5

Sammensæt selv din underholdning fra Stofa

Få underholdning som du vil have det

Med tv fra Stofa bestemmer du selv, hvordan du vil sammensætte din underholdning. Vil du have en fast tv-pakke med mange kanaler til en god pris, eller vil du selv håndplukke kanaler og sammensætte din personlige underholdningspakke, der er skræddersyet til dit behov? Det er helt op til dig.

Du får altid Stofa Tv-app med, så du kan tage dine tv-kanaler med dig rundt i hele Danmark. Så kan du se en spændende serie eller fodboldkamp, mens du for eksempel er i gang i haven eller hjemmet.