Gå til hovedindhold
Fiber til dit sommerhus Få fremtidssikret fiberbredbånd og tv med alt det bedste underholdning

Kære sommerhusejer

Med fiberbredbånd fra Stofa er du sikret hyggelige aftener og underholdning på regnvåde dage, hvor I alle kan slappe af med lynhurtigt internet og streame populære serier eller se sjove klip på internettet uden forsinkelser eller afbrydelser.

Nu har du muligheden for at bestille Stofa FiberBredbånd og Tv i dit sommerhusområde. Du kan få bredbåndshastigheder fra 15 Mbit til 600 Mbit, alt efter hvilket behov du har. Du kan også vælge mellem alle vores tv-løsninger.

Husk at angive din sommerhusadresse i adressefeltet i formularen. 

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen med din sommerhusadresse, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Fordele ved fiber

Dine fordele som sommerhusejer

  • En stabil internetforbindelse er i dag et afgørende kriterie for mange sommerhuslejere
  • Fibernet er fremtidssikret og øger sommerhusets og områdets værdi
  • Forlæng sæsonen og lej sommerhuset ud året rundt
  • Du slipper for paraboler og mobilt bredbånd med dårlig dækning
  • Lige nu sparer du 5.495 kr. på installation og etablering

Hvad er fiberbredbånd?

Fiber er en måde at blive koblet på internettet og er et alternativ til de klassiske kobberkabler. Fibernet betyder fiberoptisk netværk, der er et netværk af lyslederkabler under jorden. Kablerne sender data i form af lyssignaler.

Du får desuden den samme up- og downloadhastighed med en fiberforbindelse.

Hos Stofa kan du få fiberbredbånd, hvis du bor på en adresse, hvor vi forsyner med en fiberforbindelse. Med fiber fra Stofa får du en fremtidssikret forbindelse, der både er hurtig og stabil.

Hvad er fiber?
Få tv fra Stofa

Få underholdning som du vil have det

Med tv fra Stofa vælger du helt selv, hvordan du sammensætter din underholdning. Du kan vælge dine kanaler frit eller købe en fast pakke. Det er helt op til dig.

Du får altid WebTv med, så du kan tage dine tv-kanaler med dig. Så kan du se tv i sommerhuset, når der er brug for ekstra underholdning. Du får også adgang til Stofa Filmshoppen, hvor du kan leje film og serier.