Gå til hovedindhold
Internet i dit sommerhus Få internet og tv fra Stofa

Kære sommerhusejer

Med bredbånd fra Stofa er du sikret hyggelige aftener og underholdning på regnvåde dage, hvor I alle kan slappe af med lynhurtigt internet og streame populære serier eller se sjove klip på internettet uden forsinkelser eller afbrydelser.

Nu har du muligheden for at bestille Stofa Bredbånd og Tv i dit sommerhusområde. Du kan få bredbåndshastigheder fra 10 Mbit til 600 Mbit, alt efter hvilket behov du har. Du kan også vælge mellem alle vores tv-løsninger.

Husk at angive din sommerhusadresse i adressefeltet i formularen. 

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen med din sommerhusadresse, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Når du klikker, giver du Stofa A/S samtykke til, at vi må kontakte dig én gang med et uforpligtende tilbud. Efter vi har kontaktet dig, bruger vi ikke dine data til at kontakte dig igen. Har du brug for yderligere indblik i vores opbevaring og brug af dine personoplysninger, kan du læse mere i vores persondatapolitik.

Fordele ved fiber

Dine fordele som sommerhusejer

  • En stabil internetforbindelse er i dag et afgørende kriterie for mange sommerhuslejere
  • Forlæng sæsonen og lej sommerhuset ud året rundt
  • Du slipper for paraboler og mobilt bredbånd med dårlig dækning

Få underholdning som du vil have det

Med tv fra Stofa vælger du helt selv, hvordan du sammensætter din underholdning. Du kan vælge dine kanaler frit eller købe en fast pakke. Det er helt op til dig.

Du får altid WebTv med, så du kan tage dine tv-kanaler med dig. Så kan du se tv i sommerhuset, når der er brug for ekstra underholdning. Du får også adgang til Stofa Filmshoppen, hvor du kan leje film og serier. 

Få tv fra Stofa