Gå til hovedindhold

Internet i dit sommerhus

Få internet og tv fra Stofa

Kære sommerhusejer

Med internet fra Stofa er du sikret hyggelige aftener og underholdning på regnvåde dage, hvor I alle kan slappe af med lynhurtigt internet og streame populære serier eller se sjove klip på internettet uden forsinkelser eller afbrydelser.

Nu har du muligheden for at bestille Stofa Internet og Tv i dit sommerhusområde. Du kan få hastigheder fra 30 Mbit til 1000 Mbit. Du kan også vælge mellem alle vores tv-løsninger.

Vær opmærksom på, du kun kan bestille produktet, hvis du har et registreret sommer-/fritidshus i et område, hvor vi forsyner med tv og internet. Produktet tilbydes i udvalgte fiberområder.

Husk at angive din sommerhusadresse i adressefeltet i formularen. 

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Du kan ringe direkte på 70 11 50 80 eller udfylde formularen med din sommerhusadresse, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores Persondatapolitik.

Fordele ved fiber

Dine fordele som sommerhusejer

  • En stabil internetforbindelse er vigtig for mange sommerhusejere – især hvis du udlejer dit sommerhus.
  • Frit valg mellem Stofas tv-løsninger.
  • Tyskpakke med 6 tyske tv-kanaler følger med ved køb af tv-pakke.
  • Du slipper for paraboler og mobilt bredbånd med dårlig dækning.

Få underholdning som du vil have det

Hos Stofa kan du købe en tv-pakke, hvor vi har sammensat det bedste indhold til dig. Med en tv-pakke får du kvit og frit Tyskpakken med 6 tyske tv-kanaler: 3Sat, KAKA, SuperRTL, VOX, arte HD og Pro7.
 
Du får altid Stofa Tv-app med, så du kan streame dine tv-kanaler, starte udsendelser forfra og får adgang til 7 dages arkiv på de fleste udsendelser.

Du får også adgang til Stofa Filmshoppen, hvor du kan leje film og serier, så du altid kan finde noget at se.

Få tv fra Stofa