Gå til hovedindhold

Om Stofa A/S

Stofa A/S er del af Norlys-koncernen. 

Sådan begyndte det hele

Med et ønske om at blive leverandør af fællesantennesystemer til antenne-, bolig- og grundejerforeninger etablerede Anton Petersen i 1959 den virksomhed, der i dag er Stofa. Navnet er en forkortelse af Store Fællesantenneanlæg.

Op gennem 1960'erne, 1970'erne og 1980'erne skød antenneforeninger op over hele landet i forlængelse af, at danskerne fik smag for mere tv, og med teleliberaliseringen gik udviklingen stærkt.

Den gode forbindelse – også i fremtiden

I dag leverer Stofa tv, internet og telefoni på en fremtidssikret teknologisk platform baseret på både fiber og coax-kabel. Derfor kan vi tilbyde vores 480.000 kunder hurtigt og stabilt internet, godt tv-indhold, digitale SmartTv-tjenester og telefoni til konkurrencedygtige priser.

Vi sætter kunderne i centrum

I Stofa kæmper vi hver dag for endnu bedre digitale oplevelser til gavn for mennesker og virksomheder i Danmark. Med en succesfuld strategi og en fremtidssikret platform har Stofa skabt en markant position på det danske telemarked. Som Danmarks næststørste leverandør af tv, internet og telefoni er vi udfordreren, der stiller sig på kundernes side i kampen for bedre kundeoplevelser, stærkere produkter og konkurrencedygtige priser.

Vores ejerforhold

Stofa er en del af Norlys.

Norlys bringer Danmark sammen. Med grønne og digitale tjenester inden for energi, internet og tv forbinder vi mennesker med mennesker, og mennesker med verden. I Norlys forsyner vi over 1 million adresser med elektricitet og internet – både i byerne og på den yderste markvej. Vi skaber bedre muligheder for den enkelte og kæmper for den grønne omstilling og et mere digitalt Danmark.

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 800.000 andelshavere, cirka 1,7 millioner kundeforhold og 3.000 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern. Norlys ejer Stofa og Netselskabet N1.

Læs mere om Norlys

Administration 

Stofa A/S
Slet Parkvej 5-7
8310 Tranbjerg
E-mail adresse: info@stofa.dk
CVR-nr: 42405310

Links

Personoplysninger
Dine rettigheder