Gå til hovedindhold

Sådan behandler vi dine oplysninger

Hvorfor beder vi om oplysninger om dig?
Vi vil gerne gøre nyhedsbrevene så relevante som muligt for dig, så du får noget ud af at modtage dem. Har du for eksempel børn, er nyheder om børnekanaler selvfølgelig mere relevante, end hvis du ikke har børn. Og er du allerede kunde hos Stofa, kender vi dig endnu bedre og kan sende nyheder, så du får bedre information om dine muligheder. Stofa tilbyder mange tillægstjenester, som du måske ellers aldrig ville høre om. Det er vigtigt for os at informere dig, så du får fuldt udbytte af at være kunde hos Stofa.

Vi kan registrere, når du besøger Stofas hjemmeside ved at klikke på et link i vores nyhedsbrev. Vi bruger disse data statistisk for at blive klogere på, hvilke emner, der har størst interesse blandt de tilmeldte.

Hvordan vil du kontaktes af Stofa?
Vil du høre fra os, når vi har tips, nyheder eller gode tilbud, der passer til dig, er der flere muligheder. Du bestemmer selv, om du vil benytte dig af dem alle, eller om du foretrækker kun at blive kontaktet på en bestemt måde.

E-mail

SMS

Telefon

Vi sender et nyhedsbrev med gode tips, nyheder og nye tilbud fra Stofa. Nyhedsbrevet er tilpasset dig, og du får løbende inspiration til brugen af dine produkter hos os. Vi skriver en SMS til dig, hvis vi afholder en event i nærheden, eller hvis der er vigtige nyheder fra Stofa. Stofa tilbyder et halvårligt sundhedstjek på dine abonnementer, og du kan blive ringet op med relevante tilbud og nye muligheder for rabatter.
Eksempel: Eksempel: Eksempel:
Til dig med Stofa SmartTv: Gå på opdagelse i DRs udsendelser med DR NU. Det koster ikke noget, og programmet starter, når du har tid. Husk, at Stofa serverer frikadeller og kartoffelsalat mellem 15 og 18 på X-torv i X-købing Det koster kun XX kroner at skifte til en hurtigere hastighed, og du får samtidig mulighed for et se WebTv.

Vi udsender ca. 12 gange om året.

Vi udsender ca. 5 gange om året.

Vi kontakter dig 1-2 gange om året.

Opbevarer vi dine data sikkert?
De data du har opgivet, placeres på en sikker server i en database. Dine data vil aldrig blive solgt eller videregivet til andre på nogen måde, hvilket også er i overensstemmelse med dansk lovgivning.

Ikke tilmeldt? 
Har du mod forventning modtaget et nyhedsbrev fra Stofa uden at have givet os lov til at sende det, beklager vi - så er der sket en fejl. Du kan til enhver tid afmelde dig nederst i den mail vi har sendt til dig.