Gå til hovedindhold
Job i Stofa Vil du være en del af vores hold?

Job i Stofa

I Stofa, som er en del af Norlys, er vi drevet af forandringer. Og som medarbejder skal du være klar til at gribe de muligheder, der følger med. Din markedsværdi skal stige, mens du er hos os. Her siger vi tingene, som de er – og det forventer vi også af dig – for sammen gør vi hinanden klogere. Vi er holdspillere, og vi er fælles om at skabe den bedste udgave af vores virksomhed.

Tag et kig på vores jobside for Stofa Salg, Kundeservice og Support og læs om nogle af de mange muligheder, der er ved at være en del af holdet i Stofa. Her er det vores vigtigste opgave at give kunderne en god oplevelse, uanset om de kontakter os med spørgsmål til deres regning, Wifi-forbindelse eller noget helt tredje. Som medarbejdere er vi med til at tegne billedet af Stofa, og derfor har vi også altid et stærkt hold af engagerede medarbejdere i afdelingen.

Stofa er en del af Norlys – Danmarks største integrerede tele- og energikoncern, hvor vi hver dag leverer internet, tv og strøm til kunder i hele landet. Foruden vores hovedkontor i Silkeborg, bor vi bl.a. også i Aarhus, Aalborg, Brønderslev, Kolding, Sønderborg, Esbjerg og København. Norlys er et forbrugerejet andelsselskab med ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere.

Lær os bedre at kende og se vores aktuelle jobopslag >