Gå til hovedindhold

Vil du være en del af vores hold?

Job

Stofa er en del af Norlys – Danmarks største integrerede energi- og telekoncern. Vi er drevet af forandringer, og som medarbejder skal du være klar til at gribe de muligheder, der følger med. Vi sætter barren højt, og vi forventer det samme af dig. Til gengæld kan du være sikker på, at din markedsværdi øges, mens du er hos os. 

Tag et kig på vores jobside for Stofa Salg, Kundeservice og Support og læs om nogle af de mange muligheder, der er ved at være en del af holdet i Stofa. Her er det vores vigtigste opgave at give kunderne en god oplevelse, uanset om de kontakter os med spørgsmål til deres regning, Wifi-forbindelse eller noget helt tredje. Som medarbejdere er vi med til at tegne billedet af Stofa, og derfor har vi også altid et stærkt hold af engagerede medarbejdere i afdelingen.

Norlys leverer energi, internet og tv. Foruden vores hovedkontor i Silkeborg finder du os også i Aarhus, Aalborg, Brønderslev, Kolding, Sønderborg, Esbjerg og København. Norlys er et forbrugerejet andelsselskab med ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere. 

Se vores ledige stillinger