Stofa i din forening

Sidder du i bestyrelsen i en antenneforening eller grundejerforening og leder du efter den bedste tv og internet løsning til dine medlemmer?

Eller er du ansat i en boligforening, hvor du har ansvaret for at indhente det bedste tilbud på tv og internet til beboerne?

... så er du kommet til det rette sted.

Din forening - dit valg

Med Stofa er der mulighed for selv at sammensætte præcis den løsning, din antenneforening, boligforening eller grundejerforening har behov for. Med over 100 regionale, nationale og internationale tv-kanaler, kæmpe tv- og filmarkiv, hurtigt og stabilt bredbånd, digitale SmartTv-tjenester og både fastnet- og mobiltelefoni, som kan skræddersyes til netop din forening, kan Stofa opfylde ethvert behov for digital underholdning.

  5 af de vigtigste grunde til at vælge Stofa

 • Vi ønsker et tæt samarbejde med jer, så vi kender hinanden og derved forstår hinanden
 • Stofa er ejet af kunderne, derfor lytter vi til jer og giver jer indflydelse
 • Vi agerer lokalt og er altid tæt på jer med hurtig service og support
 • Vi giver medlemmer og beboere den totale valgfrihed med bl.a. Stofa MitTv
 • Vi følger hele tiden med udviklingen og tilbyder derfor bl.a. Stofa Bredbånd uden krav om tv

Vil du høre mere?

Repræsenterer du en antenneforening, boligforening, grundejerforening eller boligselskab, og er du interesseret i at høre mere om Stofa og hvad vi kan tilbyde din forening, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Så vil vores lokale kontaktperson ringe dig op, så du kan høre nærmere og eventuelt mødes, hvor et videre forløb kan aftales. Det er naturligvis uforpligtende.

Sådan startede det hele

Med et ønske om at blive leverandør af fællesantennesystemer til antenneforening, boligforening og grundejerforeninger etablerede Anton Petersen i 1959 den virksomhed, der i dag er Stofa. Navnet er en forkortelse af Store Fællesantenneanlæg.

Op gennem 1960'erne, 1970'erne og 1980'erne skød antenneforeninger op over hele landet i forlængelse af at danskerne fik smag for mere tv, og med teleliberaliseringen gik udviklingen stærkt.

Vi udspringer altså af ideen om fællesskab, og det er stadig den tankegang, der er grundlæggende for Stofas strategi.

Vi er på kundernes side

Med en succesfuld strategi og en fremtidssikret platform har Stofa skabt en markant position på det danske telemarked. Som Danmarks næststørste leverandør af tv, bredbånd og telefoni er vi udfordreren, der stiller sig på kundernes side i kampen for bedre kundeoplevelser, stærkere produkter og konkurrencedygtige priser.

Vi er over 650 medarbejdere, der hver dag kæmper for endnu bedre digitale oplevelser ved at udfordre vanetænkning og sætte nye standarder til gavn for mennesker og virksomheder i Danmark.

Vores ejerforhold og værdigrundlag

Stofa er en del af energi- og telekoncernen SE. SE investerer massivt i digital infrastruktur og har som mål, at gøre Danmark til en digital vindernation.

I SE koncernen lever vi efter værdierne åbenhed, mod, bæredygtighed og nærhed. Inden for rammerne af disse værdier har vi et sæt af leveregler, som forpligter hele koncernen til at arbejde i samme retning.

På det grundlag vil vi nå SE koncernens 2018-vision, som har fokus på gode kundeoplevelser og værdiskabelse:

 • Vi vil skabe de bedste totale kundeoplevelser indenfor vores forretningsområder og samtidig være den mest værdiskabende aktør i den danske tele- og energisektor.


 • Vi vil udleve vores værdier - åbenhed, nærhed, mod og bæredygtighed - og gennem en unik virksomhedskultur sikre os afgørende konkurrencekraft.
 • Vi vil videreudvikle andelsmodellen sammen med kunder og ejere, og derigennem fremtidssikre det samfund, vi er en del af.
 • Vi giver medlemmer og beboere den totale valgfrihed med bl.a. Stofa MitTv