Om Stofa

Om Stofa

I Stofa kæmper vi hver dag for endnu bedre digitale oplevelser til gavn for mennesker og virksomheder i Danmark.

Sådan startede det hele

Med et ønske om at blive leverandør af fællesantennesystemer til antenne-, bolig- og grundejerforeninger etablerede Anton Petersen i 1959 den virksomhed, der i dag er Stofa. Navnet er en forkortelse af Store Fællesantenneanlæg

Op gennem 1960'erne, 1970'erne og 1980'erne skød antenneforeninger op over hele landet i forlængelse af at danskerne fik smag for mere tv, og med teleliberaliseringen gik udviklingen stærkt.

Godt gearet til fremtiden

I dag leverer Stofa tv, bredbånd og telefoni på en fremtidssikret teknologisk platform baseret på både fiber og coax-kabel. Derfor kan vi tilbyde vores 480.000 kunder hurtigt og stabilt bredbånd, godt tv-indhold, digitale SmartTv-tjenester og telefoni til konkurrencedygtige priser.

Vi er på kundernes side

Med en succesfuld strategi og en fremtidssikret platform har Stofa skabt en markant position på det danske telemarked. Som Danmarks næststørste leverandør af tv, bredbånd og telefoni er vi udfordreren, der stiller sig på kundernes side i kampen for bedre kundeoplevelser, stærkere produkter og konkurrencedygtige priser.

Vores ejerforhold og værdigrundlag

Stofa er en del af energi- og telekoncernen SE. SE investerer massivt i digital infrastruktur og har som mål at gøre Danmark til en digital vindernation.

I SE-koncernen arbejder vi efter syv leveregler, som forpligter hele koncernen til at arbejde i samme retning, og fire kundeløfter, som løbende skal styrke og forbedre kundeoplevelsen hos os.

På det grundlag vil vi nå SE-koncernens 2025-vision:

  • Vi kæmper hver dag for mere bæredygtig energi og bedre digital kommunikation ved at udfordre vanetænkning og sætte nye standarder til gavn for mennesker og virksomheder i Danmark. 
  • Vi vil udleve vores leveregler og kundeløfter og gennem en unik virksomhedskultur sikre os afgørende konkurrencekraft.
  • Vi vil videreudvikle andelsmodellen sammen med kunder og ejere, og derigennem fremtidssikre det samfund, vi er en del af.

Læs mere om SE’s strategi, værdier, leveregler og ledelsesværktøjer.

 

Administration 

For henvendelser til Stofas hovedkontor benyttes nedenstående adresse:

Stofa a/s
Uraniavej 6
8700 Horsens 
E-mail adresse: info@stofa.dk
CVR nummer: 42405310