Om Stofa

Danmarks næststørste leverandør af kabel-tv, telefoni og bredbånd

Vi er udfordreren, der stiller sig på kundernes side i kampen for bedre kundeservice, stærkere produkter og konkurrencedygtige priser.

Stofa er en del af energi- og telekoncernen SE, som investerer massivt i digital infrastruktur. Vi vil udfordre de store telecom-aktører nationalt, og vi ønsker at gøre Danmark til en digital vindernation samt være med til at skabe det globale videnssamfund. Vores engagement hviler på åbenhed, nærhed, mod og bæredygtighed, og vores virksomhedskultur bryder med vanetænkning. Vi er tro mod syv forpligtende leveregler, der præger alt, hvad vi gør i virksomheden.

Stofas fokus på at gøre det nemmere for kunderne at købe og bruge tv, bredbånd og telefoni har betydet, at selskabet har lagt sig solidt i vækstsporet med gode resultater til følge. Med en teknologisk platform, der er gearet til fremtiden og med samlet set ca. 1.400 kompetente medarbejdere i SE-koncernen, der hver dag stræber efter at udbygge positionen yderligere, står Stofa stærkt til også i fremtiden at omsætte teknologiens muligheder til fordele for de danske forbrugere, både i erhvervs- og privatlivet.

Læs mere om SE- koncernen

________________________________________________________________

Administration 
For henvendelser til Stofas hovedkontor benyttes nedenstående adresse:

Stofa a/s
Uraniavej 6
8700 Horsens 
E-mail adresse: info@kontakt.stofa.dk
CVR nummer: 42405310