Gå til hovedindhold
Kom til åbningsfest i vores nye Norlys-butik

Vi åbner ny butik på Sankt Clemens Torv 15

- og du er inviteret til åbningsfest i hele november

Norlys_butik

Kom til åbningsfest i vores nye butik

Lige om lidt er Stofa tilbage i det aarhusianske bybillede. Vi glæder os til at åbne en ny og flot butik i november. Den nye butik ligger skønt på Sankt Clemens Torv 15 – og her skruer vi helt op for det gode humør til den store åbningsfest, der varer hele november.

Der er blandt andet stærke tilbud på både internet og tv. Derudover vil der være masser af konkurrencer, hvor du kan vinde 6 måneders gratis internet - og mange andre fede præmier. 

Få gode råd og vejledning til dine produkter

Vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig med lige det, du har brug for. Vi forklarer, demonstrerer og svarer på spørgsmål, indtil du er perfekt klædt på og har den allerbedste underholdning derhjemme.

Butikkens åbningstider

Mandag-torsdag 10-18
Fredag 10-19
Lørdag 10-16

Hvorfor hedder butikken Norlys?

Som du måske ved, er Stofa en del af Danmarks største energi- og telekoncern, Norlys. Det betyder, at vi samler energi, internet og tv i én butik.

Forretningen består af Norlys (det tidligere SE og Eniig), Boxer og Stofa. Sammen står vi klar til at give dig den bedste service og de bedste produkter – lige fra strømmen, der kommer ud af dine kontakter, til den knivskarpe forbindelse og gode underholdning på dine devices.

Stofa - En del af Norlys