Gå til hovedindhold
Konkurrencen er slut

Se Mandø vinde over Manhattan!

For nyligt gennemførte vi et eksperiment. Vi ville finde ud af, hvor internettet er hurtigst: På Manhattan eller Mandø? 

Svaret var – måske overraskende for de fleste – Mandø. 

Se vores bredbåndsduel mellem den store metropol og den lille ø i Vadehavet her.

 

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen skal du blot udfylde formularen og tilmelde dig vores nyhedsbrev med gode tilbud og konkurrencer senest den 9. juni. Så er du med i lodtrækningen om et rejsegavekort til Manhattan. 

Gavekortet har en værdi af 20.000 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter.*

Konkurrencen er slut, og vinderen er kontaktet direkte.

*Betingelser

Konkurrencebetingelser:
Når du deltager i konkurrencen, deltager du i lodtrækningen om et rejsegavekort til en rejse til Manhattan. Konkurrencen kører fra 24.05.2019 til og med 09.06.2019. Vinderen trækkes den 11.06.2019.

Præmien har en værdi af 20.000 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter. Medarbejdere i SE-koncernen kan ikke deltage i konkurrencen. Vinderne kontaktes direkte pr. telefon og/eller mail. Stofa forbeholder sig ret til at offentliggøre vinderne på Facebook og stofa.dk.

Markedsføringssamtykke:
Stofa og SE-koncernens øvrige selskaber (stofa.dk/selskaber) må kontakte mig på e-mail og telefon med gode tilbud, tips og råd, events, konkurrencer, produktnyheder, opdateringer om virksomheden samt information og vejledning om koncernens produkter inden for internet, tv, telefoni, smarthome, el, gas, energirådgivning og energioptimerede produkter. SE-koncernen må dele mine oplysninger indbyrdes mellem selskaberne og bruge mine oplysninger om mine produkter, interesser og forbrug med henblik på at målrette henvendelser til mig, herunder igennem målrettede tilbud og annoncering. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage ved at kontakte Stofa.

Du kan læse, hvordan vi behandler vores data i vores Persondatapolitik.