Gå til hovedindhold

Lad dig inspirere

Følg med i de seneste trends og tendenser og bliv opdateret på verden, samtidig med du får underholdning for alle pengene.  Med de rette tv-kanaler kan du samle alle de bedste programmer, der opfylder dine behov for underholdning.

Vælg din tv-løsning

Se TV3 Puls og TV 2 Fri med Stofa

Gå på opdagelse

Bliv opdateret og inspireret med nogle af de bedste livsstilsprogrammer. Kom med ud at rejse, gå på opdagelse i smukke haver, følg med i renoveringsprojekter, se det nyeste inden for indretning og kom med i køkkenet hos kendte kokke. Så er du klar til at gå i gang med nye projekter, udforske nye dele af verden og prøve nye retter af i køkkenet.

Bliv inspireret med blandt andet TV3 Puls og TV 2 Fri.

Skru op for underholdningen

Få et afbræk og slap af med god underholdning. Måske du trænger til at få pulsen op med en god håndboldkamp, eller du har brug for at slappe af til en god film eller serie. Bliv også opdateret på dagens nyheder og følg med i aktuelle debatter i for eksempel dokumentarprogrammer og magasinprogrammer, der giver dig nye perspektiver.  

Oplev mere med blandt andet TV 2.

Se TV 2 med Stofa

Måske noget for dig?

Ramsay's Kitchen Nightmares

Alle hverdage kl. 20.00
TV3 Puls

Go' morgen Danmark

Alle hverdage kl. 06.30
TV 2

Location, Location, Location

Alle hverdage omkring kl. 16.30
TV 2 Fri

Sammensæt selv din livsstil underholdning

Få underholdning som du vil have det

Med tv fra Stofa bestemmer du selv, hvordan du vil sammensætte din underholdning. Vil du have en fast tv-pakke med mange kanaler til en god pris, eller vil du selv håndplukke kanaler og sammensætte din personlige underholdningspakke, der er skræddersyet til dit behov? Det er helt op til dig.

Du får altid Stofa Tv-app med, så du kan tage dine tv-kanaler med dig rundt i hele Danmark. Så kan du se dit yndlingsprogram eller film, mens du for eksempel er i gang i haven eller eksperimenterer i køkkenet.