Gå til hovedindhold
Stærke tv-pakker og stabilt internet

Nyhed til Ishøj!

Nu kan du bestille den internet- og tv-løsning, du ønsker

Stofa og Ishøj Kommune har indgået en aftale om, at Stofa overtager Ishøj fællesantenneanlæg den 1. juni 2021. Det betyder at Stofa fremover vil levere tv- og internet-signal via antenneanlægget. Husk, at vi er klar til at hjælpe dig med at få den helt rigtige løsning. Er du i tvivl om det mindste, ringer du blot på 75 18 74 31.

Gå til bestilling

 

Helt præcist begynder leveringen af internet og tv fra Stofa den 1. juni 2021

Herunder har vi derfor samlet en række vigtige informationer om de nye internet- og tv-løsninger, og hvad du selv skal gøre, inden leveringen begynder.

Tv

Du skal selv bestille din nye tv-pakke hos Stofa. Pakkerne indeholder et varieret antal kanaler, og du kender helt sikkert flere af dem i forvejen. Tv-kanalerne kan rykke lidt rundt. Så den 1. juni skal du muligvis lave en ny kanalsøgning på dit tv. Har du brug for hjælp, kontakter du os selvfølgelig straks.

Se kanaloversigt for tv-pakker

Internet

Du skal bestille dit nye internet hos Stofa. Vi har løsninger med hastigheder, der passer præcist til dit behov. Så uanset om du blot tjekker mails og sociale medier, ser nyheder, streamer eller lejer film online, så har vi den rigtige internetløsning og -hastighed til dig.

Har du i dag en @ishoejby.dk-mail? Så har du mulighed for at beholde denne. Alle der har en ishoejby-mail vil modtage instrukser om, hvordan man forsætter med denne via mail fra Stofa. Mailen vil blive sendt i starten af maj.

Telefoni

Har du et fastnetnummer, som du gerne vil beholde, kan du bestille Stofa Telefoni. Så opsiger vi din nuværende aftale og overflytter din telefonnummer. Gratis og uden besvær for dig. Du skal derfor ikke selv opsige dit abonnement hos dit nuværende selskab, men blot bestille et nyt hos os. Så klarer vi resten. NB: Du skal bestille fastnettelefoni senest 14. maj 2021.

Medlemsbutikken i Ishøj

Vi har åbnet butik i Ishøj Bycenter

Butikken i Ishøj Bycenter er åben, og vi glæder os til at se dig.

Her kan du altid henvende dig, hvis du har brug for hjælp, gode råd eller inspiration til, hvad der er den helt rigtige internet- og tv-løsning for dig.