Gå til hovedindhold
Stærke tv-pakker og stabilt internet

Nyhed til Ishøj!

Nu kan du bestille den internet- og tv-løsning, du ønsker

Stofa og Ishøj Kommune har indgået en aftale om, at Stofa overtager Ishøj fællesantenneanlæg den 1. juni 2021. Det betyder at Stofa fremover vil levere tv- og internet-signal via antenneanlægget. Husk, at vi er klar til at hjælpe dig med at få den helt rigtige løsning. Er du i tvivl om det mindste, ringer du blot på 75 18 74 31.

Gå til bestilling

Ishøj kampagne - bestil nu og få 1 måned gratis tv og internet

Helt præcist begynder leveringen af internet og tv fra Stofa den 1. juni 2021

Herunder har vi derfor samlet en række vigtige informationer om de nye internet- og tv-løsninger, og hvad du selv skal gøre, inden leveringen begynder.

Tv

Du skal selv bestille din nye tv-pakke hos Stofa. Pakkerne indeholder et varieret antal kanaler, og du kender helt sikkert flere af dem i forvejen. Tv-kanalerne kan rykke lidt rundt. Så den 1. juni skal du muligvis lave en ny kanalsøgning på dit tv. Har du brug for hjælp, kontakter du os selvfølgelig straks.

Internet

Du skal bestille dit nye internet hos Stofa. Vi har løsninger med hastigheder, der passer præcist til dit behov. Så uanset om du blot tjekker mails og sociale medier, ser nyheder, streamer eller lejer film online, så har vi den rigtige internetløsning og -hastighed til dig.

Telefoni

Har du et fastnetnummer, som du gerne vil beholde, kan du bestille Stofa Telefoni. Så opsiger vi din nuværende aftale og overflytter din telefonnummer. Gratis og uden besvær for dig. Du skal derfor ikke selv opsige dit abonnement hos dit nuværende selskab, men blot bestille et nyt hos os. Så klarer vi resten. NB: Du skal bestille fastnettelefoni senest 14. maj 2021.

Mød Stofa i uge 16 og 17

  • På Bilkas p-plads ved Ishøj Lille Torv 1, fra mandag d. 19. april til og med fredag d. 23. april, alle dage i tidsrummet mellem kl. 12.00-18.00.
  • På p-pladsen ved Ishøj forsamlingshus, Ishøj Bygade 82, mandag d. 26. april. I tidsrummet mellem kl. 12.00-18.00.
  • På p-pladsen ved Ishøj Idræts & Fritidscenter, Vejledalen 17, fra tirsdag d. 27. april til og med onsdag d. 28. april. I tidsrummet mellem kl. 12.00-18.00.
  • På p-pladsen foran adressen Østergården 61-67. Torsdag d. 29. april. I tidsrummet mellem kl. 12.00-18.00.

Vi åbner butik i Ishøj Bycenter

Vi åbner en ny butik i Ishøj Bycenter den 3. maj 2021, her kan du altid henvende dig, hvis du har brug for hjælp, gode råd eller inspiration til, hvad der er den helt rigtige internet- og tv-løsning for dig.

Stofa produkter grafik