Gå til hovedindhold
Dårligt wifi

Alle har ret til stabilt wifi

– find den løsning, der passer til dig

Se vores wifi-løsninger

WifiGaranti

WifiGaranti

WifiGaranti er en full service-løsning til dig, der bare vil have det skal virke. Uden bøvl og gør-det-selv. Du får gratis teknikerbesøg og tilfredshedsgaranti.

Læs mere om WifiGaranti

SuperWifi

Stofa SuperWifi består af 1-4 fysiske enheder, der laver et stærkt netværk i alle hjørner af din bolig. Opsætningen klarer du nemt selv, og det hele er oppe at køre i løbet af få minutter.

Læs mere om SuperWifi

Superwifi

Standard wifi

Der følger altid standard wifi med, når du bestiller internet fra Stofa. Det kan være rigeligt, hvis du f.eks. bor i en bolig i ét plan uden mange betonvægge.

Bestil internet

Farvel til svage wifi-zoner

Stærkt og stabilt wifi i hele hjemmet. Så du kan streame, game og arbejde uden afbrydelser. Lyder det som en uopnåelig drøm? Det er det ikke. For vi hjælper dig.

Uanset dit behov, har vi en wifi-løsning, der passer til lige præcis dit hjem. Og vores wifi-eksperter sidder hver dag klar til at rådgive og svare på spørgsmål.

WifiGaranti
Wifi i alle rum
WifiScanneren

Stofa WifiScanneren

Med WifiScanneren kan du selv scanne dit hjem for stærke og svage wifi-zoner og få gode råd til, hvordan du kan forbedre dit wifi:

  • Bevæg dig rundt og kortlæg wifi i dit hjem
  • Få visualiseret dine stærke og svage wifi-zoner
  • Få råd og hjælp om optimalt wifi

Hvis der er brug for ekstra forstærkning, så kan SuperWifi eller WifiGaranti være noget for dig.

Læs mere om WifiScanneren

tips og tricks til bedre wifi

Når det kommer til et godt wifi-signal er der mange ting, du selv kan gøre for at forbedre dit signal. Vi har lavet en wifi-guide med tricks til dig, så du kan få dit wifi op i gear.

Din guide til bedre wifi