Gå til hovedindhold
SuperWifi

Stofa SuperWifi

– få det maksimale ud af dit wifi

Internet ud i alle hjørner af din bolig

Wifi skal bare virke. Men bor du for eksempel i et stort hus eller i en lejlighed, kan tykke betonvægge eller flere etager spænde ben for den gode forbindelse.

Den udfordring løser Stofa SuperWifi, der sikrer dig hurtigt og stabilt internet ud i alle hjørner af din bolig.

Stofa SuperWifi er nemt og hurtigt at sætte op, så du kan bruge tiden på det, der er vigtigt for dig.

Stofa SuperWifi

Hvad er SuperWifi?

Stofa SuperWifi består af 1-4 fysiske enheder, der tilsammen laver et stærkt netværk. Antallet af enheder du skal bruge afhænger blandt andet af størrelsen på din bolig. 

Har du eksempelvis flere etager, skal du typisk bruge flere enheder, der tilsammen forstærker dit netværk og booster dit wifi, så du får den bedst mulige internet-dækning derhjemme.

Opsætningen klarer du nemt selv, og det hele er oppe at køre i løbet af få minutter.

Superwifi

Optimér dit wifi

Få wifi-dækning, uanset hvor du befinder dig i din bolig.

Nem opsætning

Du sætter selv dit nye SuperWifi op ved hjælp af denne simple vejledning. Det er klaret i løbet af få minutter. 
 

Strømlinet design

Stofa SuperWifi har et diskret og lækkert design, der passer ind i alle hjem. SuperWifi er 15 cm. høj og 11,5 cm. bred.

Hvor mange SuperWifi skal du bruge

Hvor mange enheder har du brug for?

Er du i tvivl om, hvor mange SuperWifi du har brug for? Det afhænger blandt andet af om du bor i hus eller lejlighed, hvor mange kvadratmeter din bolig er, og om den strækker sig over flere etager. Vi har lavet en guide til dig, der gør det nemt at se hvor mange wifi-enheder, du skal bruge for at få den bedste oplevelse. 

Prøv guiden

Sådan bestiller du SuperWifi

Med vores største internetpakker får du SuperWifi med i prisen. Hvis du vælger løsning med 1000 Mbit, får du samtidig WifiGaranti med, der sikrer dig en god og stabil internetforbindelse. Når du køber internet hos os, hjælper vi meget gerne med at vurdere, hvilken løsning der passer bedst til dit behov. Og du har altid mulighed for at udvide med flere SuperWifi-enheder (dog maksimum 4), hvis du får behov for at forstærke dit wifi senere.

Bestil nemt på Mine Sider.
 

Bestil Internet

Bestil Bredbånd
WifiGaranti

Sådan forstærker du dit wifi

Det er ofte nødvendigt at forstærke dit wifi ved hjælp af en eller flere enheder. Det skyldes, at rækkevidden på dit trådløse internet - på samme måde som lyd - hurtigt begrænses i hjem med flere etager og gennem vægge. Uanset hvor hurtig din forbindelse er, kan den derfor have svært ved at nå rundt i hele din bolig.

Tidligere har man typisk brugt en wifi forstærker - også kaldet wifi booster eller extender - der er en enhed, der forbedrer din trådløse internetforbindelse. 

I dag forstærkes dit internet ved hjælp af et såkaldt mesh-netværk, der består af flere enheder, der selv sørger for at booste dit trådløse internet, der hvor der er størst behov. Ved at forstærke dit wifi, får du den derfor bedst mulige dækning ud i alle hjørner af din bolig, så du kan bevæge dig frit rundt i hele hjemmet uden at kunne mærke forskel på forbindelsen.

Sådan virker Mesh

Mesh-netværk virker ved at bruge et eller flere “adgangspunkter” som alle snakker sammen og videresender og håndterer data og trafik på en meget mere intelligent måde. Din fordel er, at de benytter det samme netværksnavn og automatisk dirigerer dine enheder (for eksempel din telefon, computer eller iPad) hen til det adgangspunkt, der giver den bedste signalstyrke og dækning.

Med SuperWifi får du derfor altid den optimale dækning, og de bedste vilkår for en god internet-oplevelse uanset hvor du er i dit hjem.