Gå til hovedindhold

Nyt indhold og snigpremierer hver dag

Med TV 2 PLAY Favorit bestemmer du selv. Du kan nemt zappe mellem fem af TV 2s livekanaler, se snigpremierer på din yndlingsserie eller gå på opdagelse i det store arkiv med over 10.000 serier og programmer.

Så uanset om du er til hygge med 'Badehotellet', grin med 'Verdensmænd', underholdning med 'Først til verdens ende', sportsoplever med Tour de France og VM eller spændende dokumentarer, er der altid noget at se på TV 2 PLAY Favorit.

Masser af underholdning med TV 2 PLAY Favorit
TV 2 PLAY Favorit_sportsbillede

Glæd dig til Tour de France og VM i fodbold

Med TV 2 PLAY Favorit får du fem livekanaler med - herunder TV 2. Derfor kan du se frem til at se masser af livesport resten af året.

Se med, når startskuddet lyder til årets Tour de France, som denne gang finder sted i København, og når de danske fodbolddrenge trækker i de røde og hvide trøjer til VM i Qatar til november.

Serier fra alle TV 2s kanaler

Med TV 2 PLAY Favorit får du de bedste danske serier fra alle TV 2s kanaler. Du kan se snigpremiere på aktuelle serier før alle andre, eller dykke ned i arkivet og se alle sæsoner af f.eks. Sommerdahl, Badehotellet, Klovn og Sygeplejeskolen.

Se Klovn
Verdensmænd med TV 2 PLAY

Gode grin og højt humør

Bliv rigtig godt underholdt med TV 2 PLAY Favorit, hvor du finder dansk underholdning til hele familien og store shows som f.eks. Verdensmænd, Vild med dans, X Factor, Stormester og Lego Masters.

Et inspirerende børneunivers

Med TV 2 PLAY Favorit får du adgang til Oiii – et børneunivers fyldt med film, tv-serier og eksklusive danskproducerede børneprogrammer. Oiii er originalt dansk kvalitetsunderholdning kombineret med det bedste fra hele Norden.

Oii børneunivers
1000 Mbit første måned til 0 kr.

Internet og streaming der bare ruller derudad

Få 1000 Mbit til 0 kr. den første måned, inklusiv TV 2 PLAY Favorit og HBO Max i hele 6 måneder.

Bestil nu