Gå til hovedindhold

HBO Max

De største blockbustere, de mest skelsættende historier og de uforglemmelige klassikere, der har gjort os til dem, vi er. Alt sammen på HBO Max.
Få adgang til en verden af den fedeste underholdning – og der er masser af gode serier og film at se frem til.

Se blandt andet:

  • The Handmaid's tale
  • The Undoing
  • Wonder Woman 1984
  • Friends 
 
The Flight Attendant på HBO Max

The Flight Attendant

Den prisvindende serie, The Flight Attendant, er tilbage med en ny sæson. I anden sæson lever Cassie Bowden (Kaley Cuoco) sit bedste liv i Los Angeles samtidig med, at hun arbejder undercover for CIA i sin fritid. Men da en mission i udlandet ved et uheld får hende til at være vidne til et mord, bliver Cassie indviklet i nye internationale intriger.

Barry

Den prisvindende, mørke komedieserie er tilbage med sin tredje sæson. Barry er desperat efter at forlade sin voldelige fortid til fordel for sin nye lidenskab for skuespil. Men det viser sig at blive svært for Barry at bryde ud af fortiden og træffe de rette valg.

De to første sæsoner modtog i alt 30 Emmy-nomineringer og vandt seks Emmys.

Barry på HBO Max
Billions på HBO Max

Billions

Intriger. Penge. Magt. Billions byder på det hele, og mere til, i denne politiske dramaserie, der handler om den offentlige anklager, Chuck Rhoades, og milliadæren, Bobby Axelrod, og deres kamp for at få hinanden ned med nakken. En kamp, hvor alle kneb gælder.

Seriens fans har glædet sig til sjette sæson, som netop nu kan streames på HBO Max.

Se alle de bedste klassikere igen og igen

HBO Max er også fyldt med de klassikere, som du bare vender tilbage til igen og igen og igen. Gense både Friends, Twin Peaks, The Wire, Sex and the City, The Sopranos, Band of Brothers og The Office (US).

Gense Friends på HBO Max
1000 Mbit første måned til 0 kr.

Internet og streaming der bare ruller derudad

Få 1000 Mbit til 0 kr. den første måned, inklusiv TV 2 PLAY Favorit og HBO Max i hele 6 måneder.

Bestil nu