Gå til hovedindhold
SafeSurf

Stofa SafeSurf

- alt i én sikkerhedspakke

Al den beskyttelse du har brug for i én pakke

Stofa SafeSurf indeholder al den beskyttelse, du har brug for til at sikre dine onlineaktiviteter, dine enheder og dig selv. Stofa SafeSurf er nem og hurtig at installere og vælger du automatisk opdatering, er du sikker på dine computere, tablets og smartphones altid er beskyttet.

Det får du med Stofa SafeSurf

 • Internetsikkerhed
 • Privatlivs-VPN
 • ID-overvågning

Stofa SafeSurf følger med alle vores internetpakker. Skift til - eller køb - en af vores internetpakker for at få SafeSurf.

Sikkert password

Internetsikkerhed

Med SafeSurf kan du og din familie trygt downloade billeder, shoppe på nettet og gå på netbank. SafeSurf beskyttelser mod virus og ransomware og sikre dine indkøb og bank­forretninger online.​​​​​​

 • Antivirus
  Realtids­beskyttelse mod virus, trojanske heste, ransomware og spyware
   
 • Bank­beskyttelse
  Automatiske sikkerheds­foranstaltninger sikrer dine bank­forretninger og betalinger online
   
 • Sikker browsing
  Forhindrer dig i ved et uheld at oprette forbindelse til skadelige websteder
   
 • Familiebeskyttelse
  Hold dine børn beskyttet mod skadeligt indhold og moderer deres skærmtid
Sådan bestiller du SafeSurf
Motivation på arbejde
Nyhed

Privatslivs-VPN

Hold din browsing privat, og vær beskyttet mod hackere, trackere og uønskede virksomheder. Surf online sikkert og privat, uanset hvor du er. Hold nysgerrige øjne væk på offentlig wifi med VPN beskyttelse. Perfekt til privat­livets fred, mens du arbejder online i et offentligt rum eller rejser.

 • Ekstra sikkerhed
  Bloker skadelige websteder og forsøg på hacking
   
 • Kryptering
  Beskyt din IP adresse og online trafik
   
 • Beskyttelsesstatistik
  Se, hvem der forsøger at spore dig online
   
 • Offentlig wifi-beskyttelse
  Beskyt dit privatliv på offentligt wifi

ID-overvågning

Beskyt din online­identitet ved at opbevare dine adgangs­koder sikkert og have nem adgang til dem fra enhver enhed med en praktisk adgangs­kode­styring. Få advarsler om brud i real­tid, når en online­tjeneste, som du bruger, bliver hacket, og dine personlige oplysninger lækkes online.

 • Adgangskodeboks
  Opret stærke adgangs­koder, gem dem sikkert, og få adgang til dem overalt.
   
 • Forebyggelse af identitetstyveri
  Du kan forhindre data­brud i at blive til identitets­tyveri ved at bruge den nemmeste adgangs­kodestyring og overvåge for data­brud.
   
 • Advarsler og vejledning
  Hvis der finder et data­brud sted, og dine oplysninger er eksponeret, vil du få besked i realtid og anbefalinger til, hvordan du skal forholde dig.
   
 • ID-overvågning
  Med en kombination af menneskelige efterretninger og overvågning af det mørke net er vi de første, der ved, om dine personlige oplysninger er blevet eksponeret i et databrud. 
   
 • Overvågning af identitetstyveri 
  Du kan finde ud af, om dine personlige data er blevet eksponeret for identitetstyveri, og hvad du kan gøre være det. Se mere her.
sikker netforbindelse
Nyhed

Antal enheder

Du får automatisk 15 SafeSurf-licenser. Så kan du beskytte alle dine computere, tablets og smartphones - både Android og iOS. 

Min SafeSurf

Her kan du via appen eller din computer administrere dine profiler og enheder og invitere familiemedlemmer til at bruge SafeSurf. 

Automatisk opdateret

Den er nem og hurtig at installere og vælger du automatisk opdatering, er du sikker på dine computere, tablets og smartphones altid er beskyttet. Så kan du og din familie færdes trygt på nettet.

Med Stofa SafeSurf får du den bedste sikkerhed i én pakke

Safesurfe prisvinder

AV-TEST-certificering for F-Secure SAFE

ITpro logo

VPN "Brugervenlig, effektiv og lynhurtige funktioner"

Pris for Safesurfe

Bedste beskyttelse 2020

Sådan bestiller du SafeSurf

Køb en af vores internetpakker og få Stofa SafeSurf for 0 kr./md.  

Er du allerede kunde hos Stofa, så kan du ringe til os på 88 30 30 30 eller gå på Mine sider for at skifte til en af vores nye pakker, hvor SafeSurf er inkluderet. 

Når du har bestilt sikkerhedspakken, får du en mail fra safeavenue@f-secure.com, som hurtigt guider dig igennem installationen af Stofa SafeSurf. Her får du også dit brugernavn og adgangskode til Min SafeSurf portal.

SuperWifi 50x50