Gå til hovedindhold
SuperWifi 50x50

Stofa SafeSurf

- så kan du og din familie trygt være på nettet

Sikker på nettet

Stofa SafeSurf er en bred sikkerhedspakke, der beskytter hele din familie mod online trusler. Den følger med alle vores internetpakker. Med SafeSurf kan du og din familie trygt downloade billeder, shoppe på nettet og gå på netbank. Den er nem og hurtig at installere og opdateres automatisk, så dine computere, tablets og smartphones altid er beskyttet.

Som noget helt nyt får du også password-manageren, Stofa SafeLogin, med i dit Stofa SafeSurf-abonnement. Så kan du nemt og sikkert gemme dine adgangskoder og login-oplysninger og få adgang til dem fra alle dine enheder.

Stofa SafeSurf indeholder:

  • Antivirusprogram
  • Familieregler
  • Browser- og bankbeskyttelse
  • Beskyttelse mod ransomware
  • Password-manageren Stofa SafeLogin

Skift til - eller køb - en af vores internetpakker for at få SafeSurf.

SafeSurf
 

Nu får du også Stofa SafeLogin

Bruger du nogle gange den samme, lidt usikre adgangskode flere steder på nettet? Har du nogensinde kæmpet med at huske dit barns cpr-nummer? Eller pinkoden til dit kreditkort? Eller haft svært ved at betale med dit kreditkort på farten?

Nu kan du få hjælp med password-manageren Stofa SafeLogin. Så kan du gemme alle dine vigtige login-oplysninger i én samlet adgangskodestyring, og du kan bruge dem hurtigt og nemmere til at logge på dine yndlingstjenester eller betale sikkert online. 

Stofa SafeLogin: 

  • Gemmer alle dine adgangskoder, login-oplysninger, pinkoder, cpr-numre samt kreditkort- og netbankoplysninger sikkert
  • Synkroniserer dine adgangskoder på tværs af dine enheder, så du får nemmere adgang til dem, uanset hvor du er
  • Hjælper dig med at lave sikre og stærke adgangskoder
  • Advarer dig, hvis populære tjenester som e-mail og sociale medier er blevet hacket
Nu får du også Stofa SafeLogin

Stofa SafeSurf er et prisvindende sikkerheds- og antivirus program

Safesurfe prisvinder

AV-TEST-certificering for F-Secure SAFE

Stofa Safesurf pris Digital Citizen

Mest innovative antivirusprodukt 2017

Pris for Safesurfe

Bedste beskyttelse 2020

Antivirusprogram
Når du henter en fil eller installerer en udvidelse på din computer, kan du risikere at inficere din computer med ondsindede programmer - også kaldet virus og malware. Stofa SafeSurfs antivirus program kontrollerer og scanner din computer. Og hvis noget opfører sig på en usædvanlig måde, sørger SafeSurf for at blokere det.

Familieregler
Beskytter dine børn mod upassende indhold på nettet og giver dig mulighed for at sætte tidsbegrænsninger for at surfe for eksempel sent om aftenen på hverdage. På den måde kan du styre, hvor mange timer dit barn er online om dagen. Du kan også oprette en børneprofil og indstille familiereglerne for både barnets computer og telefon og administrere dette via din egen enhed.

Browser- og bankbeskyttelse
Dine bankoplysninger er noget af det, hackere allerhelst vil have fingrene i. SafeSurf har en særlig funktion, der sikrer forbindelsen mellem dig og din net bank. Når du logger på din netbank med Bankbeskyttelse slået til, registrerer SafeSurf det og lukker alle forbindelser og programmer, som den ikke anser for sikre.

Beskyttelse mod ransomware
Forestil dig at miste alle de billeder, videoer, meddelelser og dokumenter, du har gemt på din computer for så at blive kontaktet af en hacker, der kræver en løsesum for at aflevere dine personlige filer tilbage. Det lyder ikke rart, vel? SafeSurf overvåger dine vigtige mapper og blokerer ransomware fra at kryptere dem.

Ubegrænset antal enheder

Du får automatisk syv SafeSurf-licenser, og du skal bare ringe til os, hvis du har brug for flere. Så kan du beskytte alle dine computere, tablets og smartphones - både Android og iOS. 

Min SafeSurf

Her kan du via appen eller din computer administrere dine profiler og enheder og invitere familiemedlemmer til at bruge SafeSurf og SafeLogin. 

Automatisk opdateret

Den er nem og hurtig at installere og herefter bliver den automatisk opdateret, så din computer, tablet og smartphone altid er beskyttet. Så kan du og din familie færdes trygt på nettet.

Sådan bestiller du SafeSurf

Køb en af vores internetpakker og få Stofa SafeSurf med SafeLogin med for 0 kr./md.  

Er du allerede kunde hos Stofa, så kan du ringe til os på 88 30 30 30 eller gå på Mine sider for at skifte til en af vores nye pakker, hvor SafeSurf er inkluderet. 

Når du har bestilt sikkerhedspakken, får du en mail fra safeavenue@f-secure.com, som hurtigt guider dig igennem installationen af Stofa SafeSurf. Her får du også dit brugernavn og adgangskode til Min SafeSurf portal.

Sådan bestiller du SafeSurf