Gå til hovedindhold
 

Vi har brug for flere informationer

Vi vil rigtig gerne undersøge, hvilke Stofa-løsninger vi kan levere til dig. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak. 

Du kan læse, hvordan vi behandler data i vores Persondatapolitik.

Pige m. tablet

Vær tryg online med SafeSurf

Når du køber internet hos Stofa, får du altid Stofa SafeSurf med i handlen. Det er en samlet sikkerhedspakke, der bl.a. giver dig beskyttelse mod virus og ransomware og som lader dig opsætte familieregler på alle dine devices.

Få det bedste ud af dit wifi med SuperWifi

Er du træt af, at dit wifi ikke kan nå rundt i alle hjørner af din bolig - eller helt ned i bunden af haven? Så har du mulighed for at styrke dit signal med Stofa SuperWifi.

I vores største internetpakker følger der 2 stk. SuperWifi med til 0 kr./md., hvis du har behov for det.

Stofa SuperWifi
Ønsker du en højere bredbåndshastighed?

Får du den hastighed, du betaler for?

Du kan teste hastigheden på dit modem fra en computer eller bærbar computer og med et godkendt netværkskabel.

Husk, at den hastighed du måler, er på selve modemmet, og er en test af om modemmet fungerer korrekt. Du vil ikke kunne opnå samme hastighed via wifi, som når du måler med et kabel i modemmet.

Spørgsmål og svar om Stofa Internet

Har du brug for en fast IP-adresse?

Med Stofa Internet har du mulighed for at købe en fast ip-adresse. Det er smart, hvis du for eksempel har en server stående derhjemme, som andre skal kunne bruge eller spille på. Enkelte virksomheder kan også kræve en fast-ip adresse, hvis du skal bruge deres interne systemer hjemmefra (VPN). Snak med IT-afdelingen på din arbejdsplads, inden du bestiller.

Sådan får du en fast IP-adresse

Skal du flytte?

Står du over for at flytte bolig, kan du nemt tage dit internet og tv med dig til din nye adresse.

Vi sørger for, at det hele er klar, når du flytter ind. Du skal bare huske at bestille i god tid, da der kan være op til tre ugers leveringstid. Hvis der skal etableres fiber på din nye adresse, kan der gå op til seks uger. 

Hvis du er ny kunde, skal du være opmærksom på opsigelsesvarslet hos din nuværende udbyder.

Læs mere om flytning

Kabel- eller fibernet?

Stofa tilbyder to typer internet; via kabel-tv-nettet (coax) eller via fiber. For os handler det om at sikre dig de bedste, hurtigste og mest stabile digitale oplevelser – uanset om du har adgang til kabel- eller fibernettet. 

Vi udnytter og opgraderer altid det eksisterende kabel-tv-net, når vi kan. Vi er i fuld gang med at udrulle fibernet og opgradere kabel-tv-nettet til Giganet flere steder i landet. 

Fordele ved internet via kabel
Kabelnettet er billigt, bæredygtigt og fremtidssikret system, der bruger det allerede eksisterende net under byens gader. 

  • Kabelnettet bygger på en fremtidssikret teknologi, der hele tiden udvikles og udvides – fx med Giganet-projektet        
  • Coax-kabler er godt isoleret. Derfor er de hverken særlig modtagelige overfor støj eller udsender støj, der ellers ofte reducerer kablernes ydeevne
  • Med Coax-kabler har I mulighed for at opgradere til Giganet, hvor vi kan levere bredbånd med hastigheder op til 1.000 Mbit, et mere stabilt tv-signal og flere kanaler i 4K (Ultra HD)

Fordele ved internet via fiber
Fiibernettet er et fremtidssikret, stabilt net, hvor hele familien kan være online samtidig uden udfald eller nedgang i hastigheden. 

  • Internet med overlegne hastigheder og imponerende kapacitet uanset antallet af brugere
  • Praktisk talt ubegrænset båndbredde
  • Upload og download med samme hastighed
  • Fremtidssikret teknologi, der kan følge med det stigende internetforbrug
  • Høj hastighed og stabilitet hele døgnet – få præcis den hastighed, du betaler for
Faktaark for Stofa Internet
*Betingelser

Gælder husstande på kabel-tv- og fibernettet i udvalgte områder. Alle internetpakker leveres ikke overalt. Pris ekskl. evt. tilslutning. BS/adm. gebyr 9,75 kr./regning. Hvis du fravælger digital post fra Stofa, betales i stedet brevpost-gebyr på 29 kr./kvartal. 6 mdr. binding og opsigelse 1 md. Se stofa.dk/bredbaandsfakta. Tilbuddet 3 måneder 0 kr. gælder alle internetpakker og fra 1. oktober til og med 31. januar 2021 og kun nye kunder uden Stofa Internet de seneste 6 mdr. Normalpris afhænger af valg af internetpakke, se stofa.dk. Min. pris i binding 6 mdr. 977 kr. v/Midi. + evt. forsendelse 99 kr.