Få hjælp til Stofa WebTv

WebTv følger altid med, når du har tv fra Stofa - og uanset tv-produkt kan du se det meste af dit indhold på WebTv.

Bliv klogere på, hvordan du bruger WebTv:

Sådan ser du Stofa WebTv

Du kan se Stofa WebTv på flere måder:

• På din tablet/smartphone. Du kan hente app'en til Android og iOS
  • På dit Apple TV 4. Du henter app'en på dit Apple TV 4 i App Store
  • På din computer ved at gå ind på webtv.stofa.dk

Brug MitLogin til WebTv

Du skal bruge MitLogin til at logge på WebTv. Det er det samme login, du bruger til at komme på Mine Sider.

Har du ikke oprettet et MitLogin endnu, kan du gøre det på mitlogin.stofa.dk.

Se Stofa WebTv i udlandet

Skal du ud at rejse? På studieophold eller måske arbejde i udlandet i en periode? Så kan du tage WebTv med!

Alle de muligheder, du har med WebTv i Danmark, kan du nu tage med, når du rejser i EU. Du skal bare have tv fra Stofa og adgang til internettet - så er du klar til at streame i hele EU.

Sådan bruger du WebTv på iPad

Du kan se Stofa WebTv på din tablet eller smartphone. Se med når vores tekniker Poul fortæller mere om, hvordan du bruger WebTv-app'en på iPad.

Han fortæller blandt andet om:

• Hvordan du finder de film, der følger med i dit abonnement
  • Alt det børneindhold, der er i dit abonnement
  • Hvordan du finder udsendelser
  • Hvordan du bruger tv-guiden

Chromecast og AirPlay - hvorfor hakker det?

Både Chromecast og Apple TV har 60Hz som standardindstilling, og WebTv kører på 50Hz, som er standarden i Europa. Så når du spejler WebTv op på skærmen via Chromecast eller Apple TV, bliver hver femte billede vist to gange, fordi der konverteres fra 50Hz til 60 Hz. Dette giver en fornemmelse af, at billedet hakker.

Heldigvis kan du selv gøre noget ved problemet ved at ændre på indstillingerne på din Chromecast eller dit Apple TV.

Se WebTv på Apple TV 4

Du kan hente WebTv-app'en til dit Apple TV 4. Se med og få en gennemgang af udvalgte funktioner på Stofa WebTv.

Lær mere om:

• Hvordan du ser live-tv
  • Hvordan du finder de film, der følger med i dit abonnement
  • Hvordan du finder det børneindhold, der hører med til dit abonnement
  • Hvordan du finder udsendelser
  • Hvordan du bruger tv-guiden

Sådan lejer du film på Stofa WebTv

I lejebutikken kan du leje mere end 5.000 forskellige film.

Sådan lejer du film

1. Gå ind på webtv.stofa.dk
  2. Log ind med MitLogin
  3. Vælg den film, du vil se
  4. Klik på 'Lej via regning'
  5. Du har nu adgang til filmen i 48 timer fra din computer, tablet og smartphone

Chromecast og AirPlay

Med Stofa WebTv kan du se dine tv-kanaler, film og serier direkte på din smartphone eller tablet. Vil du gerne have det op på den store skærm? Med Chromecast og AirPlay kan du spejle dit indhold op på tv-skærmen.