Udskift dine tv-kanaler og streamingtjenester på tv-boksen

Når du har valgt en VælgSelv-pakke, kan du skifte dine tv-kanaler og streamingtjenester direkte på tv-boksen.

Du kan tilgå VælgSelv selvbetjening på din tv-boks:

1. Start din tv-boks op.

2. Gå til 'Indstillinger' i menuen og gå videre til 'VælgSelv'.

Sådan vælger du nye tv-kanaler og streamingtjenester

I VælgSelv menuen kan du se, hvilken VælgSelv-pakke du har, samt hvilke streamingtjenester og tv-kanaler du har lige nu.

3. Hvis du vil udskifte dine tv-kanaler eller streamingtjenester, skal du klikke på Skift indhold.

Sådan skifter du dit indhold på tv-boksen

4. Her ser du en oversigt over alle de tv-kanaler og streamingtjenester, du kan vælge. Du kan sortere dem, og du kan søge på en specifik tv-kanal eller streamingtjeneste.

Her kan du se, hvilke tv-kanaler og streamingtjenester du har i forvejen

5. For at vælge (eller fravælge) en tv-kanal eller streamingtjeneste, skal du gå hen på den og trykke på 'OK' på din fjernbetjening. Herefter vil der komme en grøn firkant rundt om. I siden af skærmen kan du se, hvor mange point du har at vælge for.

Vælg en ny tv-kanal eller streamingtjeneste til din VælgSelv-pakke

6. Når du har lavet de ændringer, som du ønsker, skal du bekræfte dine ændringer. Det gør du ved at trykke på knappen gem.

7. Du vil derefter blive bedt om at bekræfte dine valg.

Dine ændringer vil træde i kraft inden for en time, og måske allerede i løbet af få minutter.

Du skal huske at bekræfte dine VælgSelv-ændringer

8. Når du har valgt en tv-kanal eller streamingtjeneste, er den låst i 30 dage. Herefter kan du frit udskifte den igen, hvis du vil se noget andet. De tv-kanaler eller streamingtjenester, som er låst i 30 dage, er markeret med en lille hængelås øverst i venstre hjørne og du vil her også kunne se, hvor mange dage der er tilbage, før du kan skifte dem ud igen.

Dit nye VælgSelv-indhold er låst i 30 dage