Gå til hovedindhold

Udskift dine tv-kanaler og streamingtjenester i Stofa WebTv-appen

Når du har valgt en VælgSelv-pakke, kan du skifte dine tv-kanaler og streamingtjenester i WebTv-appen.

Du kan tilgå VælgSelv selvbetjening i Stofa WebTv-appen. 

 

1. Besøg Stofa WebTv-appen og log ind med dit MitLogin. Har du ikke oprettet et MitLogin, kan du gøre det her

 

2. Klik på menuen til venstre og vælg "Indstillinger". Klik derefter på "VælgSelv" i menuen.

VælgSelv

I VælgSelv menuen kan du se, hvilken VælgSelv-pakke du har og hvor mange point, du kan vælge for. 
 

3. Hvis du ønsker at udskifte dine tv-kanaler eller streamingtjenester, skal du klikke på Skift indhold. Har du købt din VælgSelv-pakke på stofa.dk, er det de tv-kanaler og streamingtjenester, du har valgt ved bestilling, som du kan se er valgt.

VælgSelv

4. Her ser du en oversigt over alle de tv-kanaler og streamingtjenester, du kan vælge. Du kan sortere dem, og du kan søge på en specifik tv-kanal eller streamingtjeneste. 

 

VælgSelv

5. Du tilvælger en tv-kanal eller streamingtjeneste ved at klikke på den. Herefter vil der komme en grøn firkant rundt om. Nederst kan du se, hvor mange point du har at vælge for.

 

Ønsker du at fravælge en tv-kanal eller streamingtjeneste, kan du klikke på den enkelte, og den grønne firkant vil forsvinde. 

VælgSelv - Tv-appen

6. Når du har foretaget de valg, som du ønsker, skal du bekræfte dine ændringer. Det gør du ved at trykke på knappen gem.

 

7. Du vil derefter blive bedt om at bekræfte dine valg.

 

Dine ændringer vil træde i kraft inden for en time, og måske allerede i løbet af få minutter. 

VælgSelv
 

8. Når du har valgt en tv-kanal eller streamingtjeneste, er den låst i 30 dage. Herefter kan du frit udskifte den igen, hvis du vil se noget andet. De tv-kanaler eller streamingtjenester, som er låst i 30 dage, er markeret med en lille hængelås øverst i venstre hjørne og du vil her også kunne se, hvor mange dage der er tilbage, før du kan skifte dem ud igen.

VælgSelv

9. Hvis du har valgt for flere point end det, du har adgang til i din VælgSelv-pakke, vil dette fremgå nederst. Hvis du ønsker at skifte til en større eller mindre VælgSelv-pakke, skal dette gøres på Mine Sider.

VælgSelv