VælgSelv og VælgSelv Frit: Sådan tilslutter du kortlæser og kort

Du skal bruge kortlæser og kort for at se de digitale tv-kanaler, som du har valgt i din VælgSelv-pakke eller VælgSelv Frit. Dit tv skal desuden have en indbygget DVB-C tuner.

Du kan også se dine tv-kanaler på Stofa Tv-boksen og streame dem med Stofa WebTv. Bemærk, at hvis du har valgt streamingtjenester i din VælgSelv-pakke, kan du ikke se dem på kort og kortlæser. Du skal i stedet følge den vejledning, du får, når du vælger den enkelte streamingtjeneste.

I videoen kan du se, hvordan du bruger kortlæser og kort, eller du kan følge vejledningen herunder.

Kortlæser og kort

Indsæt kortet i kortlæseren

Du skal indsætte kortet i kortlæseren, inden du slutter det til dit tv. Bemærk, at tv-kanalerne kun fungerer med kortlæser og kort, der forhandles af Stofa.

• Læg kortlæseren på bordet med den side opad, hvor der står Irdeto
  • Læg derefter kortet på bordet med den hvide side og chippen/stregkoden opad
  • Skub kortet ind i kortlæseren

Tilslut kortlæseren til dit tv

• ​​​​​​​Sæt kortlæseren direkte i den åbning, der er i dit tv til kortlæseren

• Se eventuelt i brugervejledningen til dit tv, hvis du er i tvivl om, hvor kortlæseren skal indsættes

Søg efter de digitale kanaler

Når dit fjernsyn er tilsluttet antennestikket, kan du søge efter de digitale tv-kanaler. Vælg digital kanalsøgning i fjernsynets menu. Se eventuelt i brugervejledningen til dit tv, hvis du er i tvivl om, hvordan du laver en digital kanalsøgning.

Du vil blive bedt om at taste disse numre ind:

• Frekvens: 346 Mhz
  • NetworksID: 0000
  • Symbolrate: 6900
  • KS Modulation: QAM 64

Efter søgningen vil alle tilgængelige digitale tv-kanaler stå på kanallisten.

Ændre og tilføj tv-kanaler og streamingtjenester på Mine Sider

Du kan altid ændre eller tilføje tv-kanaler og streamingtjenester i VælgSelv og VælgSelv Frit, når du har lyst.

Mine Sider kan du se de tv-kanaler og streamingtjenester, du har valgt, skifte dem ud eller tilføje dem, du mangler.

Vælg tv-kanaler og streamingtjenester på Mine Sider