Find dine streamingtjenester på Stofa Tv-boksen

Når du har valgt en streamingtjeneste i din VælgSelv-pakke, kan du her se, hvor streamingtjenesten ligger på Stofa Tv-boksen.

Find HBO Nordic, C More, V series & film

1. Klik på Stofa-knappen på din fjernbetjening.

2. Vælg Leverandører i menuen til venstre.

3. Vælg den streamingtjeneste du ønsker at tilgå.

https://stofa.dk/hjaelp/tv/vaelg-selv-find-streamingtjenester-tv-boks

Find Viaplay eller TV 2 PLAY

1. Tryk på Stofa-knappen på din fjernbetjening og vælg Apps & Spil i menuen til venstre.

2. Vælg Hent Apps & Spil Google Play og tryk ok på fjernbetjeningen.

Du kan også hurtigt tilgå Apps & Spil Google Play ved at trykke på App-knappen på din fjernbetjening.

Find Viably eller TV2 play

3. Vælg Google Play Butik appen og tryk ok på din fjernbetjening.

tv-boks

4. Log ind med din Google konto.

5. Har du ikke en Google konto, kan du oprette en konto via telefon, tablet eller PC. Gå ind på Google.com og søg efter Opret Google konto og følg vejledningen.

tv-boks

6. Når du er logget ind i Google Play Butik med din Google konto, søger du efter den pågældende streamingtjeneste ved at klikke på Søg ikonet øverst i venstre hjørne og skriver navnet på den streamingtjeneste du søger. Fx. TV 2 PLAY.

5. Vælg appen og tryk på Installer.

tv-boks

6. Efter du har installeret appen fx. TV 2 PLAY, finder du denne under overblikket Apps & Spil.

tv-boks

Stadig i tvivl?

I videoen viser vi dig, hvordan du nemt og hurtigt downloader en app til tv-boksen.