Find dine streamingtjenester med Stofa-kort og -kortlæser

Når du har valgt en streamingtjeneste i din VælgSelv-pakke, kan du her se, hvordan du tilgår streamingtjenesten med et Stofa-kort og -kortlæser.

Med Stofa-kort og -kortlæser kan du se dine tv-kanaler på tv'et. Dine streamingtjenester kan du tilgå via din smartphone, tablet eller computer og ønsker du at se det på tv'et, kan du bruge Chromecast eller Apple TV.

Hvis du ønsker at kunne tilgå dine streamingtjenester via fjernbetjeningen til tv'et, skal du bruge en Stofa Tv-boks.

Find dine streamingtjenester på følgende enheder

iPhone

Smartphone/Tablet/Computer

Læs mere

Apple TV

Læs mere