1. Opret MitLogin

For at kunne logge ind på Mine Sider, skal du bruge et MitLogin. Hvis du ikke allerede har oprettet et, så kan du oprette et MitLogin her.

2. Vælg eller udskift dine tv-kanaler og streamingtjenester

Når du har oprettet et MitLogin, skal du vælge dine tv-kanaler og streamingtjenester på Mine Sider. Efterfølgende kan du altid skifte dem ud, hvis du ønsker nogle andre. Du kan også skifte din VælgSelv-pakke, hvis du på et tidspunkt får brug for flere eller færre points.

3. Aktiver din streamingtjeneste

Hvis du har valgt streamingtjenesten Viaplay eller TV 2 PLAY i din VælgSelv-pakke, skal du aktivere dem på Mine Sider. Følg guiden på Mine Sider.

Har du valgt HBO Nordic, C More eller ViasatFilm, så bliver disse streamingtjenester automatisk aktiveret og du skal derfor ikke foretage dig yderligere.

Du kan se, hvordan du tilgår de enkelte streamingtjeneter her.

4. Installer din Stofa Tv-boks

Hvis du har en Stofa Tv-boks med din VælgSelv-pakke, kan du se, hvordan du installerer tv-boksen og får mere ud af din nye tv-boks.

Hvis du har et Stofa-kort og -kortlæser, kan du her få hjælp til, hvordan du sætter det korrekt i tv'et. Læs mere om Stofa-kort og -kortlæser.

5. Find dine streamingtjenester

tv-boks

Stofa Tv-boks

Læs mere

Apple TV

Apple TV

Læs mere

app

Smartphone/Tablet/PC

Læs mere

Kort-læser

Stofa-kort/kortlæser

Læs mere

6. Sådan skifter du VælgSelv-pakke

Hvis du ønsker at skifte til en større eller mindre VælgSelv-pakke, kan du gøre det på Mine Sider. Du til- eller fravælger blot det antal point der passer til den VælgSelv-pakke, du ønsker at skifte til.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg gøre noget for at aktivere VælgSelv?

Nej, dit VælgSelv træder automatisk i kraft på den dato, som vi har skrevet i din ordrebekræftelse. Derefter kan du på Mine Sider vælge præcis de tv-kanaler og streamingtjenester, som du ønsker i din VælgSelv-pakke.

Hvorfor ligger der allerede nogle tv-kanaler i min kurv på Mine Sider første gang jeg skal vælge?

For at være sikker på, at du ikke står uden noget indhold i din VælgSelv-pakke, har vi valgt at give dig adgang til de mest populære tv-kanaler indtil du selv vælger de tv-kanaler og streamingtjenester, som du ønsker. De tv-kanaler, som vi har givet dig adgang til, er ikke låste, og du kan til enhver tid skifte dem ud.

Hvad sker der hvis jeg ikke vælger nogle tv-kanaler eller streamingtjenester på Mine Sider?

Du behøver ikke vælge nogle tv-kanaler og streamingtjenester med det samme. Du har altid adgang til den Lille tv-pakke samt de mest populære tv-kanaler, som vi har fyldt i din VælgSelv-pakke til at starte med. Du kan til enhver tid skifte de tv-kanaler ud, som ligger i din VælgSelv-pakke.

Hvordan skifter jeg VælgSelv-pakke?

Hvis du ønsker at skifte til en større eller mindre VælgSelv-pakke, kan du gøre det på Mine Sider. Du til- eller fravælger blot det antal point der passer til den VælgSelv-pakke, du ønsker at skifte til. Bemærk at du ikke kan skifte til en mindre VælgSelv-pakke, hvis du har for mange låste point.

Skift ud når du vil

Med VælgSelv kan du skifte alle dine tv-kanaler og streamingtjenester ud, når du vil. Efter du har udskiftet en kanal, er den låst i 30 dage.

Du skifter dine tv-kanaler eller streamingtjenester ud på Mine Sider.