Få hjælp til Stofa VælgSelv

Her finder du hjælp til VælgSelv, og hvordan du skifter ud i dine kanaler. Du kan skifte dine kanaler én gang om måneden.

Bliv klogere på, hvordan du:

Sådan bytter du ud i dine VælgSelv-kanaler

Når du har oprettet et MitLogin, kan du skifte dine VælgSelv-kanaler på Mine Sider.

• Gå ind på ’VælgSelv’ i menuen og vælg ’Skift kanaler’.
  • Din VælgSelv-pakke er markeret med grønt. Tryk på ’Videre’.
  • Du vælger en kanal ved at klikke på den. Herefter vil et grønt flueben dukke op. De kanaler, du valgte ved bestilling, er allerede markeret med grønt. Du fjerner fluebenet ved at trykke på kanalen. Når du er færdig med at udskifte dine kanaler, klikker du på ’Videre’.
  • Du får nu vist en oversigt over de kanaler, du har valgt. Er du tilfreds med sammensætningen, klikker du på ’Videre’.

Opret MitLogin

Du skal bruge MitLogin til at logge på WebTv. Det er det samme login, du bruger til at komme på Mine Sider.

Har du ikke oprettet et MitLogin endnu, kan du gøre det på mitlogin.stofa.dk.

Kanalsøgning

Du kan få brug for at lave en kanalsøgning, hvis der for eksempel kommer en ny kanal i dit tv-produkt. Få hjælp til kanalsøgning med og uden Stofa-boks.

Sådan sætter du Stofa-kort og -kortlæser korrekt i tv'et

Hvis du har et Stofa-kort og -kortlæser, får du her hjælp til, hvordan du sætter det korrekt i tv'et. Det kan nemlig afhænge af, hvilket tv du har.

Du kan også se, hvordan du finder dine VælgSelv-kanaler.