Kanalsøgning på dit tv

Det er forskelligt, hvordan du finder opsætning af kanalerne - det afhænger af producenten og modellen på dit tv.

Her kan du få hjælp til kanalsøgningen for de fleste producenter

Kan du ikke finde kanalerne?

Mange kanaler sendes både kodet og ukodet på anlæg med fri digital-tv. Det betyder, at dit tv i nogle tilfælde starter med at finde den kodede version. Kigger du videre i kanallisten, vil du i de fleste tilfælde også finde den ukodede version.

På enkelte tv kan det være nødvendigt at foretage søgningen "inklusiv krypterede kanaler".

Kortlæser og kort

Tilslut kortlæser og kort

Læs om hvordan du tilslutter kortlæser og kort fra Stofa.

Se her hvordan du gør

Hvilken tuner har dit tv?

Du kan få dine tv-kanaler digitalt, hvis du har en fladskærm med indbygget DVB-C tuner. Det står som regel på bagsiden af fladskærmen hvilken tuner, der er indbygget. Hvis du er i tvivl, kan du kigge i betjeningsvejledningen eller på internettet.

De fleste fladskærme kan lave en automatisk kanalsøgning. Når du går i gang, skal du sørge for at lave en digital søgning og ikke analog. I starten bliver du muligvis blive bedt om at vælge DVB-T (antenne) eller DVB-C (kabel-tv) - her skal du vælge DVB-C.

Kan tuneren ikke finde kanalerne? Så indtast manuelt følgende:

• Frekvens: 346 MHz (346000 kHz)
  • Netværks-ID: 0
  • Modulation: 64 QAM
  • Symbol rate: 6900 KS

Hjælp til at finde radiokanaler

Sammen med dit tv-signal får du også adgang til radiokanaler.

Sådan finder du radiokanalerne

Hør digital radio via en DAB-radio