1. Opret MitLogin

For at kunne logge ind på Mine Sider, skal du bruge et MitLogin. Hvis du ikke allerede har oprettet et, så kan du oprette et MitLogin her.

2. Vælg eller udskift dine tv-kanaler og streamingtjenester

Når du har oprettet et MitLogin, skal du vælge dine tv-kanaler og streamingtjenester på Mine Sider. Efterfølgende kan du altid skifte dem ud på Mine Sider eller Stofa WebTv-appen, hvis du ønsker nogle andre. Du kan også skifte din VælgSelv-pakke på Mine Sider, hvis du på et tidspunkt får brug for flere eller færre points.

Læs mere om hvordan du skifter dine tv-kanaler og streamingtjenester på:

3. Aktiver din streamingtjeneste

Hvis du har valgt streamingtjenesten Viaplay eller TV 2 PLAY i din VælgSelv-pakke, skal du aktivere dem på Mine Sider. Følg guiden på Mine Sider.

Har du valgt HBO Nordic, C More eller V series & film, så bliver disse streamingtjenester automatisk aktiveret og du skal derfor ikke foretage dig yderligere.

Du kan se, hvordan du tilgår de enkelte streamingtjeneter her.

4. Installer din Stofa Tv-boks

Hvis du har en Stofa Tv-boks med din VælgSelv-pakke, kan du se, hvordan du installerer tv-boksen og får mere ud af din nye tv-boks.

Hvis du har et Stofa-kort og -kortlæser, kan du her få hjælp til, hvordan du sætter det korrekt i tv'et. Læs mere om Stofa-kort og -kortlæser.

5. Find dine streamingtjenester

tv-boks

Stofa Tv-boks

Læs mere

Apple TV

Apple TV

Læs mere

app

Smartphone/Tablet/PC

Læs mere

Kort-læser

Stofa-kort/kortlæser

Læs mere

6. Sådan skifter du VælgSelv-pakke

Hvis du ønsker at skifte til en større eller mindre VælgSelv-pakke, kan du gøre det på Mine Sider. Du til- eller fravælger blot det antal point der passer til den VælgSelv-pakke, du ønsker at skifte til.

Ofte stillede spørgsmål

Skift ud når du vil

Med VælgSelv kan du skifte alle dine tv-kanaler og streamingtjenester ud, når du vil. Efter du har udskiftet en kanal, er den låst i 30 dage.

Du skifter dine tv-kanaler eller streamingtjenester ud på Mine Sider.