Kom godt i gang med din Stofa Tv-boks

Se, hvordan du installerer din Stofa Tv-boks og får mere ud af din nye tv-boks.

Kom i gang med Stofa Tv-boks

Sådan installerer du

Her finder du alt det, du skal bruge for at installere din nye Stofa Tv-boks.

Videoguides

Hjælp gennem videoguides

Kom godt i gang og få hjælp til fjernbetjening, søgning og meget mere med videoguides.

Få mere ud af din Stofa Tv-boks

mere ud af din tv-boks

Se, hvilke fordele og muligheder du har med Stofa Tv-boksen.

Løs problem med tv-boksen

opdatere

Stofa Tv-boksen opdaterer automatisk

Du skal ikke selv installere opdateringer, for Stofa Tv-boksen opdaterer automatisk. Bemærk, at du ikke kan bruge tv-boksen, imens den opdaterer.

Sidder du inde med gode idéer?

Vi arbejder hele tiden på at forbedre din oplevelse med Stofa Tv-boksen. Derfor vil vi også meget gerne høre dine idéer. Du har mulighed for at komme med dit forslag til forbedringer ved at sende en mail til feedbacktvboks@stofa.dk

Oplever du problemer med tv-boksen, så kontakt teknisk support på 88 30 30 30.

Kom med feedback til Stofa Tv-boks

hjælp til dit SmartTv

Har du en Motorola- eller Arris-boks fra Stofa, kan du få hjælp herunder og bliv klogere på, hvordan du tilslutter din boks og bruger de forskellige funktioner.

Her kan du få hjælp til dit SmartTv fra Stofa