Kom godt i gang med tv

Kom godt i gang med dit tv fra Stofa, så du hurtigt kan få gavn af alt den underholdning, dit tv-produkt indeholder. Når du har tilsluttet dit tv, kan det være, du skal starte med at lave en kanalsøgning.

Få hjælp til kanalsøgning med og uden Stofa-boks

Kom godt i gang med tv fra Stofa

Hvordan bruger jeg WebTv?

WebTv følger altid med, når du har tv fra Stofa - og uanset tv-produkt kan du se det meste af dit indhold på WebTv. Har du interaktive funktioner med i dit tv-produkt, kan du også bruge dem.

Bliv klogere på, hvordan du bruger WebTv og de forskellige funktioner, der følger med.

Sådan tilslutter du din Stofa-boks

Når din boks er tilsluttet, er du klar til endnu bedre tv-oplevelser. Din boks har mange funktioner, som du kan blive klogere på i denne guide.

Hvis din boks skal have installeret ny software, kan du her få hjælp til at installere ny software på din Stofa-boks.

Kom godt i gang med VælgSelv

Kan jeg se min VælgSelv-pakke på Stofa WebTv?

Ja. VælgSelv-pakken kan selvfølgelig streames på både WebTv og Stofa-app’en, hvor du også kan bruge de interaktive tjenester som at starte programmer forfra og spole.

Hvordan skifter jeg mine VælgSelv Frit-kanaler?

Har du VælgSelv Frit, kan du ændre dine kanaler på Mine Sider. Når du vælger nye kanaler til, kan du se dem med det samme. Hvis du skifter nogle kanaler ud, træder din ændring i kraft fra den 1. i næste måned.

Hvordan vælger jeg mine VælgSelv-kanaler?

Du bestiller VælgSelv ved at kontakte kundeservice. Herefter sammensætter du selv din VælgSelv-pakke på Mine Sider.

Kom godt i gang med din tv-pakke

Hvordan skifter jeg tv-pakke?

Du skifter din tv-pakke ved at kontakte kundeservice. Hvis du skifter til en mindre pakke, koster det et engangsbeløb på 299 kroner. Hvis du skifter til en større pakke, skal du ikke betale noget gebyr.

Hvornår kan jeg skifte min kabel-tv-pakke?

Du kan ændre din kabel-tv-pakke med løbende måned + en måneds varsel.

Hvor lang tid går der, fra jeg ændrer min tv-pakke, til ændringen træder i kraft?

Når du ændrer din tv-pakke, er varslet løbende måned + en måned. Men vi opkræver selvfølgelig først for den nye pakke efter gældende varsel, altså løbende måned + en måned.

Kom godt i gang med WebTv

Hvordan kan jeg få adgang til WebTv?

Det kan du få både via computer, tablet eller smartphone. Læs mere om WebTv her.

Hvad koster WebTv?

WebTv følger med alle tv-produkter fra Stofa. WebTv koster ikke ekstra i abonnement, men vær opmærksom på, at det kan koste ekstra i dataforbrug afhængigt af aftalen med din udbyder. Vi anbefaler derfor, at du så vidt muligt er tilkoblet wifi, når du bruger WebTv både i og udenfor hjemmet.

Hvordan kan jeg se WebTv på min tv-skærm?

Du kan spejle dit indhold fra WebTv op på din tv-skærm på flere forskellige måder.