Hvad er streaming?

Streaming bliver mere og mere populært. Med god grund. For det er både nemt og fleksibelt – når først du er kommet i gang. For hvordan streamer man?

Læs mere om streaming her

Hvad skal man bruge for at streame?

Du skal bruge tre ting:

1. En streamingtjeneste som fx Stofa Tv-app, DRTV, Netflix, HBO Nordic eller TV 2 PLAY
  2. En smartphone, tablet eller computer til at streame på
  3. Internetforbindelse – du kan både bruge wifi og mobildata

… Igen er der lige en undtagelse. For du kan faktisk se din streaming på dit tv. Så skal du bare have en tv-boks, et Apple TV eller tilslutte en chromecast til dit tv.

Brug interaktive funktioner med WebTv

Aktivering af Stofa Tv-app

Med Stofa Tv-app'en får du adgang til din underholdning fra Stofa, uanset hvor du er. Stofa Tv-app følger altid med, når du har tv fra Stofa - og uanset tv-produkt kan du se det meste af dit indhold på Stofa Tv-app.

Du skal bruge MitLogin til at logge på Stofa Tv-app. Det er det samme login, du bruger til at komme på Mine Sider.

Har du ikke oprettet et MitLogin endnu, kan du gøre det på mitlogin.stofa.dk.

Læs mere om hvordan du bruger Stofa Tv-app

TV2 Play sport

Aktivering af TV 2 PLAY

TV 2 PLAY medfølger automatisk Stofa Stor Tv-pakke, samt kan tilvælges VælgSelv Tv-pakkerne.

Uanset hvilken af de overstående Tv-løsninger du har valgt, er aktiveringsprocessen for TV 2 PLAY den samme.

Sådan gør du:
Du modtager en mail med besked om at aktivere TV 2 PLAY på Stofa Mine Sider. Her klikker du på banneret i toppen med ”aktivér dine streamingtjenester her”.

Herefter skal du oprette en bruger hos TV 2 PLAY. Sådan gør du:

1. Log på minesider.stofa.dk og gå til ”VælgSelv” i menupunktet
  2. Tryk på ”Aktivér nu” og følg vejledningen i at oprette en bruger hos TV 2 PLAY
  3. Hent TV 2 PLAY-appen på din Stofa tv-boks, eller der hvor du plejer at hente dine apps
  4. Log ind med dine oplysninger
  5. Nu er du i gang!

Har du tidligere valgt TV 2 PLAY i din VælgSelv-pakke? Så skal du stadig følge de fem steps, men i vejledningen i punkt 3, vil du blive anbefalet at bruge samme loginoplysninger som sidst.

Læs mere om TV 2 PLAY Basis og TV 2 Favorit + Sport

Se Viaplay hos Stofa

Aktivering af Viaplay Film og Serier

Viaplay er en streamingtjeneste med masser af underholdning for hele familien. På Viaplay er du sikret et stort udbud af nye film, store danske og internationale serier, et helt børneunderholdnings-univers samt alle sæsoner af TV3-realityprogrammerne. Helt uden reklamer.

Sådan gør du:
Du skal oprette en bruger hos Viaplay.

1. Log ind på minesider.stofa.dk og gå til ”VælgSelv” i menupunktet
  2. Tryk på ”Aktivér nu” og følg vejledningen i at oprette en bruger hos Viaplay
  3. Hent Viaplay-appen på din Stofa Tv-boks, eller der hvor du plejer at hente dine apps
  4. Log ind med dine oplysninger
  5. Nu er du i gang!

Har du tidligere valgt Viaplay Film & Serier i din VælgSelv-pakke? Så skal du bare logge ind i Viaplay-appen med de oplysninger, du brugte sidst.

Læs mere om Viaplay Film og Serier

TV og TV-boks + HBO

Aktivering af HBO

Vi har gjort det nemt for dig - du får nemlig adgang til alt indhold fra HBO Nordic direkte på din Stofa Tv-boks og via Stofa Tv-appen. Det betyder, at du kan finde og afspille alle film og serier fra HBO Nordic sammen med alt dit andet indhold fra Stofa.

Du finder HBO Nordic på forsiden af din Stofa Tv-boks eller Stofa Tv-app under ”Leverandører”. Du kan også finde indholdet fra HBO Nordic sammen med alt dit andet indhold under ”Film” og ”Serier” i menuen.

Har du et abonnement hos HBO Nordic i forvejen? Så skal du huske at opsige det direkte hos HBO Nordic.

Læs mere om HBO Nordic

Se C More hos Stofa

Aktivering af C More

Du kan se alt indhold fra C More direkte på din Stofa Tv-boks og via Stofa Tv-app'en. Her finder du et stort streamingarkiv fyldt med film og serier samt fire ekstra tv-kanaler, som sender døgnet rundt.

Du finder C More på forsiden af din Stofa Tv-boks eller Stofa Tv-app under ”Leverandører”. Du kan også finde indholdet fra C More sammen med alt dit andet indhold under ”Film” og ”Serier” i menuen. De fire tv-kanaler finder du sammen med dine andre tv-kanaler.

Har du et abonnement hos C More i forvejen? Så skal du huske at opsige det direkte hos C More.

Læs mere om C More

Vælg eller udskift dine tv-kanaler og streamingtjenester

Når du har valgt en VælgSelv-pakke, kan du skifte dine tv-kanaler og streamingtjenester på Mine Sider.

Læs mere her

Find dine streamingtjenester på Stofa Tv-boksen

Flere af streamingtjenesterne kan findes direkte på Stofa Tv-boksen.

Læs mere her

Udskift dine tv-kanaler og streamingtjenester i Tv-appen

Hvis du har valgt en VælgSelv-pakke, kan du skifte dine tv-kanaler og streamingtjenester i Stofa Tv-app'en.

Læs mere her