Få hjælp til Stofa SmartTv

Tips & tricks

Din boks har mange funktioner, som du kan blive klogere på i denne guide.

Installation af ny software

Hvis din boks skal have installeret ny software, kan du her få hjælp til at installere ny software på din Stofa-boks.

Lej film i lejebutikken

I filmshoppen er der mere end 5.000 film. Så vi tør godt love, at der er film for alle. Se de nyeste premierefilm, nervepirrende thrillers, sprængfyldt action, romantiske komedier, kolde gys eller film i børnehøjde.

Du klikker blot på 'Shop'-knappen på din fjernbetjening og finder den film, du har lyst til at se.

Lej film i filmshoppen

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg ombytte min Stofa-boks uden harddisk til en Stofa-boks med harddisk?

Ja. Du skal bare være opmærksom på, at den månedlige leje stiger fra 75 kr./md. til 99 kr./md., hvis du vælger en med harddisk. Hvis du gerne vil ombytte din boks, kan du kontakte kundeservice på chatten.

Hvordan optager jeg programmer, når jeg har en Stofa-boks med harddisk?

I programguiden på dit tv, kan du markere de programmer, du ønsker at optage. Boksen husker automatisk at optage de programmer, du har markeret. Du kan også optage det program, du er i gang med at se. Så skal du blot trykke på den røde optageknap på din fjernbetjening. Du kan kun optage én udsendelse af gangen.

Husk, der skal være sat strøm til din boks, når du optager. Den skal som minimum stå på standby.

Læs mere om SmartTv

Hvad kan en Stofa-boks med harddisk?

Med en Stofa-boks med harddisk kan du optage tv-programmer. Du kan optage fra alle de digitale tv-kanaler du har adgang til. Der er plads til mere end 60 timers optagelse i standard opløsning.

HD-programmer kræver mere plads og derfor kan du optage færre HD-udsendelser. Herudover har boksen de samme funktioner, som en standard boks, det vil sige, at man kan leje film, se arkiv, spole, pause og starte programmer forfra.

Fiks dit SmartTv

Hvis du oplever problemer med dit SmartTv, kan du her se de typiske fejl, og hvordan du selv løser dem.