Få hjælp til Stofa SmartTv

Tips & tricks

Din boks har mange funktioner, som du kan blive klogere på i denne guide.

Smarttv

Parring af din fjernbetjening

Symbol

Har du en fjernbetjening med dette symbol, så kan din boks og fjernbetjening parres. Det betyder, at du kan betjene dit SmartTv uden at pege fjernbetjeningen direkte imod boksen. Du kan endda gemme boksen væk i f.eks. et skab.

Sådan gør du

• 1 + ok
    Parring: Ved fjernbetjeningen mod din boks og hold knapperne nede. Parringen udføres efter 2-3 sekunder.

• 2 + ok
    Fjern parringen igen. Power-knappen vil blinke grønt for at bekræfte.

• 0 + ok
    Nulstil al opsætning (Factory Reset). Bemærk at dette også sletter en evt. opsætning med dit tv.

Lej film i lejebutikken

I filmshoppen er der mere end 5.000 film. Så vi tør godt love, at der er film for alle. Se de nyeste premierefilm, nervepirrende thrillers, sprængfyldt action, romantiske komedier, kolde gys eller film i børnehøjde.

Du klikker blot på 'Shop'-knappen på din fjernbetjening og finder den film, du har lyst til at se.

Lej film i filmshoppen

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan optager jeg programmer, når jeg har en Stofa SmartTv-boks med harddisk?

I programguiden på dit tv, kan du markere de programmer, du ønsker at optage. Boksen husker automatisk at optage de programmer, du har markeret. Du kan også optage det program, du er i gang med at se. Så skal du blot trykke på den røde optageknap på din fjernbetjening. Du kan kun optage én udsendelse af gangen.

Husk, der skal være sat strøm til din boks, når du optager. Den skal som minimum stå på standby.

Hvad kan en Stofa SmartTv-boks med harddisk?

Med en Stofa SmartTv-boks med harddisk kan du optage tv-programmer. Du kan optage fra alle de digitale tv-kanaler du har adgang til. Der er plads til mere end 60 timers optagelse i standard opløsning.

HD-programmer kræver mere plads og derfor kan du optage færre HD-udsendelser. Herudover har boksen de samme funktioner, som en standard boks, det vil sige, at man kan leje film, se arkiv, spole, pause og starte programmer forfra.

Fiks dit SmartTv

Hvis du oplever problemer med dit SmartTv, kan du se de typiske fejl og hvordan du selv løser dem under ofte stillede spørgsmål.