Sådan opretter du en Google-konto

Før du kan få glæde af din nye Google Chromecast, skal du oprette en Google-konto.

Ikon chromecast 720x200

Hvad er en Google-konto, og hvornår skal du bruge den?

En Google-konto er en brugerkonto, der består af en e-mailadresse og en adgangskode. Google-kontoen fungerer som et Google-login, som du skal bruge til at få adgang til flere af Googles produkter og tjenester, såsom en Chromecast.

Opret en Google-konto ved at følge disse trin:

1. Gå ind på hjemmesiden www.google.com/account/about/.
  2. Vælg ’Opret en konto’.
  3. Vælg den Google-konto, du gerne vil have. Vi foreslår, at du vælger kontotypen ’Til mig selv’.
  4. Indtast dine oplysninger i formularen og tryk på ’Næste’. Gentag dette trin, indtil du har udfyldt alle oplysninger.
  5. Vælg, hvilke data Google må indsamle om dig, og hvordan de bruges. Vi foreslår, at du vælger ’Hurtigt tilpasning (1 trin)’*. Tryk på ’Næste’.
  6. Bekræft de valgte cookies og indstillinger ved at trykke på ’Bekræft’ nederst på siden.
  7. Accepter vilkår og beskyttelse af personlige oplysninger ved at trykke på ’Jeg accepterer’ nederst på siden.
  8. Din Google-konto er nu oprettet. Sådan!

Du kan nu logge ind på din nye Chromecast med den e-mailadresse og adgangskode, som du tastede i formularen.

Har du brug for hjælp til at oprette en Google-konto, eller har du spørgsmål til Google Chromecast og installation, beder vi dig kontakte Google Support.

God fornøjelse.

*Du kan altid ændre dine indstillinger på account.google.com.