Sådan opretter du et Apple-id

Før du kan få glæde af dit nye Apple TV, skal du oprette et Apple-id.

Apple-tv ikon 720x200

Hvad er et Apple-id, og hvornår skal du bruge det?

Et Apple-id er en personlig konto, du skal bruge til at få adgang til Apple-enheder, såsom Apple TV eller iPhone. Apple-id’et består af en e-mailadresse og en adgangskode og indeholder alle de kontakt-, betalings- og sikkerhedsoplysninger, som du bruger på tværs af Apples tjenester.

Når du logger på en Apple-enhed med dit Apple-id, vil enheden automatisk bruge de indstillinger, der er knyttet til Apple-id’et.

Opret et Apple-id ved at følge disse trin:

1. Gå ind på hjemmesiden www.appleid.apple.com.
  2. Tryk på ‘Opret dit Apple-id’ i den hvide bjælke øverst i højre hjørne.
  3. Indtast dine oplysninger i formularen.
    a. Husk at angive et telefonnummer, du altid har adgang til. Nummeret bliver nemlig brugt til at bekræfte din identitet, hver gang du logger på en ny Apple-enhed.
    b. Din selvvalgte adgangskode må ikke indeholde persondata, såsom dit navn eller din fødselsdato.
    c. Afslut ved at trykke på ’Gem’.
  4. Du modtager nu en bekræftelseskode via e-mail. Indtast bekræftelseskoden og tryk på ’Fortsæt’.
  5. Du modtager herefter en ny bekræftelseskode via SMS. Indtast bekræftelseskoden og tryk på ’Fortsæt’.
  6. Dit Apple-id er nu oprettet. Sådan!

Du kan nu logge ind på dit nye Apple TV med den e-mailadresse og adgangskode, som du tastede i formularen.

Har du brug for hjælp til at oprette et Apple-id, eller har du spørgsmål til Apple TV eller installation, beder vi dig kontakte Apple Support.

God fornøjelse.