Du kan leje mere end 5.000 film direkte på tv-boksen. Og der kommer hele tiden nye titler til - også de nyeste premierefilm. Så har du altid noget at vælge imellem.

Filmleje

Sådan lejer du film på Stofa Tv-app

I filmlejebutikken kan du leje mere end 5.000 forskellige film.

Sådan lejer du film

1. Gå ind på webtv.stofa.dk
  2. Log ind med MitLogin
  3. Vælg den film, du vil se
  4. Klik på 'Lej via regning'
  5. Du har nu adgang til filmen i 48 timer fra din computer, tablet og smartphone

Du kan se din lejefilm på webtv.stofa.dk og i Stofa Tv-app'en til smartphone, tablet og Apple TV. I app’en finder du filmen under ’Mit indhold’. Har du en Stofa tv-boks, kan du finde din lejefilm under ’Mit SmartTv’.

Hvad koster det at leje film på Stofa Tv-app?

Vi har lejefilm helt ned til 19 kroner, og episoder fra serier koster typisk 9 kroner. Premierefilm koster fra 39 kroner.

Nogle gange er der tilbud på lejefilm, så du kan leje udvalgte film til en lavere pris.

Hvordan betaler jeg for filmen?

Prisen for filmen vil fremgå på din næste regning under afsnittet "Forbrugsprodukter".

Se eksempel på en regning med filmleje

Mine Sider kan du se et overblik over hvilke film du har lejet under "Regninger" og derefter "lejede film"

Arkivtjenester

Stream dine arkiver

Med en tv-pakke fra Stofa følger der en masse populære streamingaktiver med. Jo større tv-pakke, jo flere streamingarkiver. Du kan se hvilke streamingaktiver, som følger med de enkelte tv-pakker her.

Du finder indholdet fra streamingarkiverne under kategorierne Film, Serier, Børn og Udsendelser på din tv-boks eller Stofa Tv-app. Nedenfor kan du læse mere om de enkelte streamingarkiver og de apps der følger med tv fra Stofa.

Hvor finder jeg de streamingarkiver, der hører med mit abonnement?

På Stofa Tv-app ligger streamingarkiverne under ’Leverandører’ på forsiden. På Stofa tv-boksen ligger de under menupunktet ’Arkiver’.

Kan jeg købe ekstra streamingarkiver til mit Tv-abonnement?

Du kan købe C MORE Film og V series & film. De andre streamingarkiver hører eksklusivt med til vores tv-pakker. Jo større en tv-pakke, jo flere streamingarkiver har du adgang til.

Se hvilket arkiver der medfølger

Hvordan logger jeg ind på MyMTV Music og Nickelodeon Play?

Du skal hente appen MyMTV Music og/eller Nickelodeon Play i App Store eller Google Play, og log ind med dit MitLogin.

Har du ikke et MitLogin, kan du oprette det på mitlogin.stofa.dk.