Gå til hovedindhold

Regningseksempel 

 
Regningsforklaring til fiber

 

1. Dine oplysninger
Her fremgår din folkeregisteradresse, dit fakturanummer, kontraktnummer og betalingsdato for regningen.
Du finder også kundenummer, kontraktnummer og din internetkode. 

2. Din installationsadresse 
Her fremgår den adresse, hvor du har dine Stofa-produkter. Vær opmærksom på, at der kan være forskel på din folkeregisteradresse og installationsadresse, hvis du for eksempel har produkter i dit sommerhus.

3. Opsummerede priser
Her ser du det beløb, du skal betale. Regningen er opdelt i produkter og øvrige ydelser. På næste side kan du finde en udspecificering af betalingsperioder og priser for dine produkter. Du kan også se, hvilke produkter der er dine nye Stofa-produkter samt eventuel rabat.

4. Betalingsservice 
Hvis du er tilmeldt til betalingsservice, vil det fremgå på din regning. Er du endnu ikke tilmeldt, kan du gøre det her.

5. Betalingsoplysninger
Her finder du de oplysninger, som du skal bruge til at betale din regning.

Regningsforklaring udspecificering til fiber


1. Din installationsadresse
Her ser du, hvilken installationsadresse regningen drejer sig om. Vær opmærksom på, at der kan være forskel på din adresse og installationsadresse, hvis du for eksempel har et Stofa produkt i dit sommerhus. 

2. Dine Stofa tv-produkter 
Her ser du dine Stofa tv-produkter. Har du fået en rabat i forbindelse med dit skifte, vil den først fremgå på din efterfølgende regning. 

3. Din Stofa internetpakke 
Her ser du din Stofa internetpakke – for eksempel 200/200 Mbit Midi Fiber.

4. Stofa SafeSurf 
Hvis Stofa SafeSurf er med i din internetpakke, vil det fremgå her. Du vil modtage en velkomstmail fra "Stofa safeavenue@f-secure.com”.
Denne mail indeholder brugernavn, kodeord og link til at installere sikkerhedspakken.”

5. Kampagnerabat
Har du bestilt internet og/eller tv i forbindelse med et kampagnetilbud, får du automatisk rabatten på din efterfølgende regning. Hvis kampagnerabatten løber over en længere periode end din første regning, vil rabatten fortsætte på de efterfølgende regninger.

Ofte stillede spørgsmål