Gå til hovedindhold
Stofa er en del af Norlys

Generelle spørgsmål til regninger

Hvordan tilmelder jeg mig Betalingsservice?

Du kan tilmelde din regning fra Stofa til Betalingsservice via Mine Sider eller på netbank. På din første regning får du alle de oplysninger, du skal bruge for at tilmelde regningen til Betalingsservice. Gå til Mine Sider.

Regning for bredbånd

Kan min arbejdsgiver betale for mit internet?

Ja. Du skal blot få regningen sendt til din arbejdsgiver. Vær opmærksom på, du ikke skal tilmelde dig Betalingsservice, hvis din arbejdsgiver skal betale dit internet. Hvis din regning allerede er tilmeldt Betalingsservice, skal du afmelde den.

Hvorfor har jeg ikke modtaget en regning på mit internet?

Vi sender en regning til dig hvert kvartal. Hvis du ikke har modtaget en regning for nylig, kan det være fordi, dit internetabonnement er oprettet lige efter en af vores faktureringsdatoer. Går der længere tid, uden du modtager en regning, kan du kontakte kundeservice. Se dine regninger på Mine Sider.

Kan jeg blive opkrævet månedligt for mit internet?

Nej. Dit internet forudfaktureres altid kvartalsvis.

Regning for Tv

Kan jeg få min Tv-regning månedligt?

Det er desværre ikke muligt, da vi fakturerer dit Tv-abonnement kvartalsvis forud. Hvis du har tv gennem en antenneforening skal du være opmærksom på, nogle antenneforeninger opkræver halvårligt eller årligt. Du kan kontakte din lokale antenneforening for at få svar på dette.

Hvorfor har jeg ikke modtaget en regning for mit Tv-abonnement?

Vi sender en regning til dig hvert kvartal. Hvis du mener, der mangler en regning, er du velkommen til at kontakte kundeservice.

Hvorfor skal jeg betale Copydan- og Kodaafgift?

Copydan er en lovpligtig afgift, som opkræves jævnfør opretshavsloven for komponister, kunstnere og forfattere. Kodaafgift er også en lovpligtigt afgift, som skal betales jævnfør ophavsretsloven for musikere og lydproducenter.

Hvor ofte kommer der regninger på Stofa SmartTv?

Stofa SmartTv opkræves kvartalsvis og bliver opkrævet på samme regning som dit internet fra Stofa, hvis du også har det.

Hvad dækker programafgiften på min Tv-regning?

Programafgiften betales til de programleverandører, som leverer tv-kanaler til din antenneforening eller Stofa. Programafgiften dækker ikke de lovpligtige Koda- og Copydan afgifter.

Regning for Telefoni

Hvor kan jeg følge mit forbrug af telefoni?

Du kan følge dit forbrug på Mine Sider. Gå til Mine Sider.

Hvorfor er min telefonregning højere end normalt?

Din telefonregning kan være højere normalt, hvis du for eksempel har foretaget en donation via din telefonregning eller ringet til udlandet. Se minuttakster til særnumre.