Regning 1

1. Adresse

Her står din postadresse, som ikke nødvendigvis er det samme som installationsadressen. De vil for eksempel være forskellige fra hinanden, hvis du også har bredbånd i dit sommerhus.

2. Nummer

Dette er fakturanummeret.

3. Forfald

Datoen for hvornår du senest skal betale din regning.

4. Kunde nr.

Alle kunder hos Stofa får et kundenummer. Når du kontakter os, kan vi nemmere hjælpe dig, hvis du oplyser dit kundenummer. Du skal også bruge dit kundenummer, når du opretter MitLogin.

5. Installationsadresse

Her kan du se, hvilken installationsadresse regningen drejer sig om. Hvis du har bredbånd i et sommerhus, hvor du ikke bor fast, vil installationsadressen være forskellige fra postadressen.

6. Dit abonnement hos Stofa

Viser hvilket abonnement og hvilken periode du opkræves for. Har du lavet ændringer, vil det også fremgå her.

7. Gebyrer

Her kan der stå et eller flere gebyrer, afhængig af dit produkt og faktureringsmetode. Er du eksempelvis tilmeldt PBS, vil du blive opkrævet 9,75 kr. i BS-gebyr.

8. Betalings ID

Her er betalings ID’et som du skal bruge til at betale din regning via netbank.

9. I alt at betale

Her er det samlede beløb, du skal betale for hele perioden. Bemærk at din faktura kan være på 2 sider og at totalbeløb fremgår på sidste side.