Gå til hovedindhold
Stofa er en del af Norlys

Har du brug for hjælp til at forstå din regning?

Herunder finder du et regningseksempel, der kan hjælpe med at forklare de enkelte dele af din regning.

Allerførst skal du vide, om du får dit tv- eller internetsignal via dit kabel-tv-stik (det er coax), eller om du får dit tv- eller internetsignal via en fiberboks (det er fibernet).

Bemærk:
Din regning dækker altid ét kvartal. Du kan altid finde dine gamle regninger på stofa.dk/minesider, her kan du også tilmelde din regning til Betalingsservice.

Se eksempler på regninger her

Forstå din regning

Perioden for din regning 

Du modtager en regning hvert kvartal. Som standard opkræver vi altid abonnementer frem i tiden, hvorimod vi opkræver for dit forbrug bagud, eksempelvis filmleje og telefonopkald:

 

 

Hvis dit abonnement er startet lige efter vi har dannet regninger, vil perioden på din regning kunne dække mere end et kvartal. 

Din første regning 

Er din første regning højere, end du havde forventet? Det kan skyldes, at vi altid opkræver abonnementer et kvartal forud. Hvis dit abonnement er startet lige efter, vi har dannet regninger, vil perioden på din regning kunne dække mere end et kvartal. Du kan læse mere om perioden på din regning her. Samtidig kan din første regning indeholde engangsydelser. Eksempelvis oprettelsesgebyr og forsendelse af udstyr.

Flere regninger

Du modtager flere regninger, hvis du både har abonnementer på kabel-tv og bredbånd, SmartTv eller telefoni. Det skyldes, at vi ikke har mulighed for at samle de forskellige abonnementer på én regning. Regningerne for de forskellige abonnementer kommer ikke nødvendigvis i den samme måned.

Betaling

Betalingsmuligheder

Når du køber et abonnement ved Stofa og oplyser din mail, bliver du automatisk tilmeldt Digital Post. Det betyder, at vi sender information og regninger til den oplyste mail. 

 

Du kan godt få tilsendt din regning med brevpost. Det koster et brevpostgebyr på 29 kr. pr. kvartal og et faktureringsgebyr på 49 kr. pr. regning. Hvis du vil afmelde dig Digital Post, kan du gøre det på Mine Sider Når du logger ind, klikker du på ”Digital Post” og herefter ”Ændre oplysninger”. 

 

Du kan betale din regning på flere måder. Hvis du modtager din regning pr. post eller mail, skal du bruge betalingsoplysningerne nederst på regningen (det lange nummer, der starter med +71). Du kan også logge på Mine Sider eller gå ind på stofa.dk/betal, hvor du kan betale med kort eller MobilePay.

Betalingsservice

Du kan nemt tilmelde din regning Betalingsservice på følgende måder:

 

  • Via Mine Sider – her skal du bruge dit CPR-nummer, registrerings- og kontonummer 
  • Via din netbank – her skal du bruge oplysningerne fra din regning, din ordrebekræftelse eller fra mailen med din regning

Husk at holde øje med, at aftalen bliver registreret som ny aftale på din Betalingsserviceoversigt. Indtil aftalen er aktiv, skal du betale din regning som normalt. 

 

Se eksempel på Betalingsservice-oplysninger (tv og bredbånd gennem kabel tv-stikket)

Se eksempel på Betalingsservice-oplysninger (tv og bredbånd gennem fiber)

 

Bemærk, at der er et gebyr på 9,75 kr. pr. regning, hvis du betaler via Betalingsservice. 

Manglende betaling

Vi må ikke ændre betalingsdatoen på din regning. Hvis du ikke kan betale din regning til den oplyste betalingsdato, kan du vente på, at du modtager en rykker. Bemærk, at hver rykker koster 100 kr. 

 

Får du ikke betalt din regning og rykkergebyrer til tiden, vil dit signal blive lukket. Hvis vi har lukket for signalet, så genåbner vi hurtigst muligt efter, vi har registreret din indbetaling. Det koster et gebyr at få åbnet for signalet igen, du kan se de forskellige gebyrer i vores gebyroversigt.

 

Du kan også læse mere om det i vores aftalevilkår.

Gebyrer

Gebyrer på din regning

Hvis du får din regning tilsendt med brevpost, opkræver vi et regningsgebyr på 49 kr. pr. regning og et brevpostgebyr på 29 kr. pr. regning. Regningsgebyret dækker over de administrative omkostninger, der er ved at danne et indbetalingskort, mens brevpostgebyret dækker over omkostninger til at producere og sende dokumenter og regninger. Får du regningen tilsendt på mail, er der et faktureringsgebyr på 49 kr.

 

Ønsker du at undgå regnings- og brevpostgebyret, kan du tilmelde regningen til Betalingsservice på Mine Sider. Der er et betalingsgebyr på 9,75 kr. pr. regning, når du tilmelder din regning til Betalingsservice. 

Koda/Copydan og programafgift

Når du har et tv-produkt, vil du blive opkrævet for Koda og Copydan, som dækker over de afgifter, der går til kunstnere og rettighedshavere. Som tv-udbyder er vi forpligtet til at udspecificere, hvor stor en andel af prisen af dit abonnement, der går til rettighedshavere. Afgiften er med i den pris, du betaler for dit Stofa produkt. 

Engangsgebyrer

Når du bestiller et abonnement ved Stofa, kan der være oprettelsesgebyr eller andre engangsydelser som for eksempel forsendelse af dit udstyr. Du kan se en prisliste her.