Forstå din regning fra Stofa

Det kan være svært at forstå alle punkterne på en regning. Her har vi forklaret de væsentligste overskrifter på din regning.

Forstå din Stofa kabel-tv regning

Forklaring til dig med kabel-tv

Her er nødt til at stå en introtekst, da underoverskriften ellers står meget tæt på overskriften. Se afsnittene nedenfor.

1. Adresse

Her står din postadresse, som ikke nødvendigvis er det samme som installationsadressen. De vil for eksempel være forskellige fra hinanden, hvis du også har bredbånd i dit sommerhus.

2. Nummer

Dette er fakturanummeret.

3. Forfald

Datoen for hvornår du senest skal betale din regning.

4. Kunde nr.

Alle kunder hos Stofa får et kundenummer. Når du kontakter os, kan vi nemmere hjælpe dig, hvis du oplyser dit kundenummer. Du skal også bruge dit kundenummer, når du opretter MitLogin.

5. Instal.adr.

Her kan du se, hvilken installationsadresse regningen drejer sig om. Hvis du har bredbånd i et sommerhus, hvor du ikke bor fast, vil installationsadressen være forskellige fra postadressen.

6. Stofa TV pakke

Viser hvilken tv-pakke du betaler for. Hvis du har skiftet tv-pakke i perioden, vil det også fremgå her.

7. Programafgift

Dette beløb betales til de programleverandører, der udbyder tv-kanalerne i dit tv-produkt.

8. Copydan afgift

Når du har et tv-produkt, går en del af din betaling til de lovpligtige afgifter Koda- og Copydanafgifter.

9. I alt at betale

Her er det samlede beløb, du skal betale for hele perioden.

Forklaring til dig med bredbånd via kabel-tv

1. Adresse

Her står din postadresse, som ikke nødvendigvis er det samme som installationsadressen. De vil for eksempel være forskellige fra hinanden, hvis du også har bredbånd i dit sommerhus.

2. Nummer

Dette er fakturanummeret.

3. Forfald

Datoen for hvornår du senest skal betale din regning.

4. Kunde nr.

Alle kunder hos Stofa får et kundenummer. Når du kontakter os, kan vi nemmere hjælpe dig, hvis du oplyser dit kundenummer. Du skal også bruge dit kundenummer, når du opretter MitLogin.

5. Instal.adr.

Her kan du se, hvilken installationsadresse regningen drejer sig om. Hvis du har bredbånd i et sommerhus, hvor du ikke bor fast, vil installationsadressen være forskellige fra postadressen.

6. Grundprodukter

Herunder står dit bredbåndsabonnement.

7. Bredbånd 70/50 Mbit

Dette er din bredbåndshastighed og dermed hastigheden, du betaler for. Hvis du har ændret hastighed i perioden, vil det også fremgå her under ’Grundprodukter’.

9. I alt at betale

Her er det samlede beløb, du skal betale for hele perioden.

Forstå din Stofa bredbånd via kabel-tv regning

Forstå din Stofa fiberbredbånd regning

Forklaring til dig med fiberbredbånd

1. Adresse

Her står din postadresse, som ikke nødvendigvis er det samme som installationsadressen. De vil for eksempel være forskellige fra hinanden, hvis du også har bredbånd i dit sommerhus.

2. Kundenummer

Alle kunder hos Stofa får et kundenummer. Når du kontakter os, kan vi nemmere hjælpe dig, hvis du oplyser dit kundenummer. Du skal også bruge dit kundenummer, når du opretter MitLogin.

3. Betalingsdato

Dette er datoen for, hvornår du senest skal betale din regning.

4. Installationsadresse

Her kan du se, hvilken installationsadresse regningen drejer sig om. Hvis du har bredbånd i et sommerhus, hvor du ikke bor fast, vil installationsadressen være forskellige fra postadressen.

5. Periode

Dette er den periode, din regning dækker. Den dækker typisk et kvartal, da tv og bredbånd betales kvartalsvis forud.

6. Abonnement

Beløb der er beskrevet med ’abonnement’, er en fast betaling til dit abonnement på for eksempel tv og bredbånd. På side 2 finder du en mere uddybende beskrivelse af dit abonnement.

7. Fritvalg og Ekstrapakker

Beløb der er beskrevet med ’Fritvalg og Ekstrapakker’, dækker tilkøb, du har gjort til dit tv-produkt. Det kan for eksempel være en fritvalgskanal.

8. Diverse engangsydelser

Beløb der er beskrevet med ’Diverse engangsydelser’, dækker en engangsbetaling for et produkt. Det kan for eksempel være et Stofa-kort og en Stofa-kortlæser.

9. Beløb i alt

Det samlede beløb du skal betale for hele perioden.

10. PBS-kundenr., PBS-nr. og deb.gr.nr.

Disse oplysninger skal du bruge, når du tilmelder din regning til Betalingsservice

11. Stofa TV pakke

Viser hvilken tv-pakke du betaler for. Hvis du har skiftet tv-pakke i perioden, vil det også fremgå her.

12. TV Tilvalg

Her har du et overblik over, hvilke tilkøb du har lavet til dit tv-produkt. Det kan for eksempel være fritvalgskanaler eller filmpakker.

13. Stofa Bredbånd

Herunder kan du se, hvilken bredbåndshastighed du har. Hvis du har skiftet hastighed i perioden, vil det også fremgå her.

14. Engangsydelser

Her kan du se, hvilke engangsydelser du har købt i perioden. Dette er engangskøb, og beløbet betaler du derfor kun én gang.

15. Momsfrie gebyrer og udlæg

Når du har et tv-produkt, går en del af din betaling til de lovpligtige afgifter Koda- og Copydanafgifter.

Chat med os

Brug for hjælp?

Vores konsulenter sidder klar til at hjælpe dig.