Gå til hovedindhold

Få svar på:

Din regning fra Stofa

Sådan betaler du din regning

Hvis du ikke kan betale din regning

Gebyrer på min regning

Husk, du altid kan se dine regninger på stofa.dk/minesider. Hvis du er tilmeldt Digital Post, sender vi også dine regninger til din e-mail.

 

Din regning fra Stofa

 
 
Hvor ofte modtager jeg min regning?

Du modtager en regning hvert kvartal. På nuværende tidspunkt kan du ikke betale månedsvis. Du betaler som udgangspunkt for et kvartal forud - altså de næste tre måneder. Nogle tjenester, som for eksempel telefonopkald og filmleje, bliver dog opkrævet bagud - altså efter, du har lejet filmen. Læs mere om de forskellige opkrævninger under 'Jeg forstår ikke perioden på min regning'.

 
Hvorfor opkræves jeg for mere end et kvartal?

Hvis dit abonnement er startet lige efter vores faktureringsdato, vil din første regning være for en længere periode. Du kan se den nøjagtige periode på regningen. Din næste regning vil til gengæld være for et helt kvartal. 

 

Se eksempel på regning (signal gennem fiber)

 

Se eksempel på regning (signal gennem kabel-tv-stikket)

 
Hvorfor modtager jeg flere regninger?

Du modtager flere regninger, hvis du både har kabel-tv og bredbånd/telefoni/SmartTv. Det er fordi, vi på nuværende tidspunkt ikke har mulighed for at samle det på én regning. Regningerne kommer ikke nødvendigvis i den samme måned.

 
Hvornår modtager jeg min 1. regning?

Vi opkræver for abonnementer et kvartal forud. Hvis dit abonnement er startet lige efter vores faktureringsdato, kan der gå længere tid, før du modtager en regning.

 

Du kan altid holde øje på Mine Sider og se, om der er en regning klar til dig. På Mine Sider kan du også betale din regning eller tilmelde dig Betalingsservice.

 
Hvorfor modtager jeg en regning for et teknikerbesøg?

Du modtager en regning for et teknikerbesøg, fordi du har haft besøg af en tekniker, der har løst en eller flere opgaver. 

 

Prisen for et teknikerbesøg afhænger af flere ting:

  • Hvilken opgave der skal løses
  • Tidspunktet på dagen
  • Hvilke materialer der bliver brugt til at udføre opgaven

 

Hvis du får en tekniker ud, fordi der er problemer med din installation, og fejlen viser sig at være på Stofas side, får du ikke en regning for teknikerbesøget.

 

stofa.dk/hjaelp/gebyrer finder du en samlet oversigt over priser.

 
Hvorfor har jeg ikke modtaget min regning?

Hvis du er tilmeldt Digital post (din regning kommer på e-mail)

Hvis du skal modtage din regning på e-mail, kan du logge på Mine Sider og tjekke, at vi har den rigtige e-mail registreret. Hvis e-mailen er forkert, kan du ændre den eller tilføje en anden e-mail. Er det den rigtige e-mail, men har du ikke modtaget din regning, kan du prøve at kigge i 'Uønsket post' eller 'Spam' i din mailboks. 

Ellers kan du altid se dine regninger på Mine Sider.

 

Hvis du er tilmeldt Betalingsservice

Er dine regninger fra Stofa tilmeldt Betalingsservice, kan du se beløb og betalingsdato på din Betalingsserviceoversigt. Læs mere om, hvordan du finder oversigten.

 

Hvis du får din regning i postkassen

Er du ikke tilmeldt Betalingsservice eller Digital post, sender vi regningen til dig med post. Modtager du, mod forventning, ikke din regning, kan du altid se og betale den på Mine Sider

 

Går der længere tid, uden du modtager en regning, kan du kontakte kundeservice på chatten.

 
Jeg forstår ikke perioden på min regning?

Dine abonnementer hos Stofa opkræves som udgangspunkt et kvartal forud. Nogle tjenester, som for eksempel telefonopkald og filmleje, bliver dog opkrævet bagud - altså efter, du har lejet filmen. Se eksempel nederst.

 

Vi opkræver abonnementer et kvartal forud. Hvis dit abonnement er startet lige efter vores faktureringsdato, vil din første regning være for en længere periode.

 

Hvis du har skiftet produkt og ikke forstår din regning, kan du læse mere under 'Hvorfor opkræves jeg for mere end et kvartal?’. ​

Sådan ser din regning ud, hvis du har lejet en film

 

Se eksempel på telefoni (gennem kabel-tv-nettet)

 

Se eksempel på telefoni (gennem fiber)

 
Hvorfor får jeg en regning for udstyr?

Når du bestiller et eller flere abonnementer, låner du nogle gange noget udstyr af os. Det kan for eksempel være et bredbåndsmodem. Hvis du opsiger dit abonnement, skal vi have udstyret tilbage igen - det står også i bekræftelsen på opsigelsen.

 

Du har mulighed for at sende udstyret retur til os. Det skal sendes retur til:  

 

Stofa A/S

Edison Park 1

6715 Esbjerg N  

 

Alternativt kan du aflevere det i én af vores butikker i Aalborg, Aarhus, Horsens eller Kolding

 

Selvom vi har opkrævet dig for udstyret - hvis du har glemt at aflevere det - kan du stadig nå det. Hvis du sender udstyret retur, bliver regningen automatisk krediteret. Hvis du afleverer udstyret i butikken, sørger butikskonsulenten for det hele.

 

Hvis du sender dit udstyr retur med posten, er det en god idé at gemme kvitteringen fra posthuset, da det er dit bevis på, at du har sendt udstyret retur.

 

Sådan betaler du din regning

 
Kan jeg få min regning tilsendt pr. post?

Du kan godt få tilsendt din regning med post. Det koster et brevpostgebyr på 29 kr. pr. faktura og et faktureringsgebyr på 49 kr. pr. faktura. ​

 

Hvis du vil afmelde dig Digital post, kan du gøre det på Mine Sider. Når du er logget ind, klikker du på 'Digital post’ og herefter 'Ændre oplysninger'. 

 
Kan jeg min regning tilsendt pr. mail?

Du kan godt få tilsendt din regning på mail. Når du køber et abonnement ved Stofa og oplyser din mail, bliver du automatisk tilmeldt Digital post. Det betyder, at vi sender information og regninger til den oplyste mail. 

 
Hvordan betaler jeg min regning?

Du kan betale din regning på flere måder. Hvis du modtager din regning pr. post eller mail, så skal du bruge betalingsoplysningerne nederst på regningen (det lange nummer, der starter med +71). Du kan også logge på Mine Sider eller gå ind på stofa.dk/betal og betale med kort eller MobilePay. 

 
Hvordan tilmelder jeg mig PBS?

Af hensyn til personfølsomme oplysninger må vi desværre ikke hjælpe dig med tilmelding til Betalingsservice. ​

 

Du kan nemt selv tilmelde dig på følgende måder: ​

  • Via Mine Sider – her skal du bruge dit kundenummer, CPR-nummer,  reg. og kontonummer samt NemID
  • Via din netbank – her skal du bruge oplysningerne fra din regning, din ordrebekræftelse eller fra mailen med din regning

 

Husk at holde øje med, at aftalen bliver registreret som ny aftale på din Betalingsserviceoversigten. Indtil aftalen er aktiv, skal du betale din regning som normalt​.

 

Se eksempel på PBS-oplysninger (tv og bredbånd gennem kabel-tv-stikket)

 

Se eksempel på PBS-oplysninger (tv og bredbånd gennem fiber)

 
Kan min arbejdsgiver betale min regning?

Ja, vi kan godt sende din regning til din arbejdsgiver. I det tilfælde skal du kontakte kundeservice på 88 30 30 30. 

 

Hvis du ikke kan betale din regning

 
Kan jeg udskyde betalingsfristen?

Det er ikke muligt at udskyde betalingsfristen.

 

Vi må ikke ændre betalingsdatoen på din regning. Hvis du ikke kan betale din regning til den oplyste forfaldsdato, kan du vente på, vi sender en eller to rykkere. Ved at vente på de to rykkere, bliver betalingsdatoen for det samlede skyldige beløb den 1. i næstkommende måned.

 

Hver rykker er på 100 kr. Du kommer derfor til at betale 200 kr. ekstra ved at vente på to rykkere.

 
Hvorfor modtager jeg en rykker?

Du modtager en rykker, fordi betalingen af en Stofa-regning ikke er registreret til tiden.

 

Vi sender op til to rykkere på 100 kr. pr. stk. Hvis ikke den sidste rykker betales til tiden, afbryder vi dit abonnement. Læs mere om det i vores aftalevilkår.

 
Hvorfor er mit signal lukket?

Dit signal bliver lukket, hvis du ikke betaler din regning samt de to rykkere til tiden. Du kan se og betale dit skyldige beløb på stofa.dk/betal eller Mine Sider. ​

 

Hvis du vil have genåbnet dit signal, er der et genåbningsgebyr. Læs mere under 'Hvordan bliver jeg genåbnet'.

 

Hvis du er tilmeldt Betalingsservice, så skal du ringe til kundeservice på 88 30 30 30 for at blive genåbnet.

 
Hvordan får jeg åbnet for mit signal igen?

Du skal betale hele det skyldige beløb og rykkere, før vi kan genåbne dit signal. Hvis du skal have åbnet dit signal igen, er der et genåbningsgebyr. Se det præcise beløb på stofa.dk/hjaelp/gebyrer. ​

 

Du kan se og betale dit skyldige beløb på stofa.dk/betal eller Mine Sider. ​

 

Hvis du er tilmeldt Betalingsservice, så skal du ringe til kundeservice på 88 30 30 30 for at blive genåbnet. 

 

Gebyrer på min regning

 
Hvad er PBS-gebyr? ​

Stofa opkræver 9,75 kr. pr. regning, når du er tilmeldt Betalingsservice. Gebyret dækker over vores omkostninger, der er forbundet med at tilbyde Betalingsservice-opkrævning.

 
Hvad er brevpostgebyr?

Stofa opkræver 29 kr. pr. kvartal, hvis du ikke er tilmeldt Digital post. Gebyret dækker over omkostninger til produktion og fremsendelse af dokumenter og regninger.

 

Ønsker du at undgå gebyret, kan du tilmelde dig Digital post på Mine SiderLæs mere om Digital post.

 
Hvad er Koda/Copydan og programafgift?

Når du har et tv-produkt, går en del af din betaling til de lovpligtige afgifter Koda- og Copydanafgifter.​ Det er dermed med i den pris, du betaler til Stofa.

 

Programafgiften betales til de programleverandører, der udbyder tv-kanalerne i dit tv-produkt.

 
Hvad er faktureringsgebyr?

Stofa opkræver et faktureringsgebyr på 49 kr. Gebyret dækker over de administrative omkostninger der er ved at danne indbetalingskort.

 

Du kan undgå faktureringsgebyret ved at tilmelde dig Betalingsservice på Mine Sider.

 
Hvad er et engangsgebyr?

Når du bestiller et abonnement ved Stofa, kan der være oprettelsesgebyr eller andre engangsydelser som for eksempel forsendelse af dit udstyr. Du kan se en prisliste på stofa.dk/hjaelp/gebyrer.