Ofte stillede spørgsmål om mobil

Bestilling

Hvilke krav skal jeg opfylde for at kunne købe et mobilabonnement fra Stofa?

Du skal være fyldt 18 år, have bopæl i Danmark, have et CPR-nummer og en gyldig mailadresse.

Hvilke mobilabonnementer kan jeg vælge i mellem?

Du kan vælge i mellem fire abonnementer:

• Basis: 6 GB data, fri tale, SMS og MMS
  • Lille: 10 GB data, fri tale, SMS og MMS
  • Mellem: 20 GB data, fri tale, SMS og MMS
  • Stor: 50 GB data, fri tale, SMS og MMS

Læs mere om abonnementerne

Jeg har Stofa Bredbånd - hvilke fordele har jeg?

Hvis du har Stofa Bredbånd, får du fordele i dit mobilabonnement. I vores standardpakker får du dobbelt op på data, og du sparer op til 30 kr. på dit abonnement.

Bestil mobilabonnement

Hvad koster det at oprette abonnementet?

Det koster 49 kr. at oprette et abonnement.

Bestil mobilabonnement

Kan jeg vælge et guldnummer? Altså et ekstra godt nummer?

Ja, det koster 199 kr. at oprette et guldnummer.

Kan jeg købe et mobilabonnement og bruge det i erhvervsøjemed?

Nej, det sælges kun til private.

Bestil mobilabonnement

Skal jeg have Stofa-produkter i forvejen for at købe et mobilabonnement?

Nej, alle kan købe et mobilabonnement hos Stofa.

Bestil mobilabonnement

Betaling og forbrug

Hvordan betaler jeg for mit abonnementet?

Du betaler for dit abonnement en måned forud. Alt udlandstelefoni eller udlandsdata betales selvfølgelig bagud, da dette forbrug ikke er kendt på forhånd.

Hvis ikke du tilmelder din regning til Betalingsservice, får du tilsendt din regning på mail. Du kan se dine regninger og tilmelde dem Betalingsservice på Mine Sider.

Gå til Mine Sider

Er der fri SMS og MMS?

Ja, alle vores pakker har fri SMS og MMS.

Hvor meget af mit abonnement kan jeg bruge i udlandet?

Du er fritaget for roaminggebyrer i 36 EU/EØS lande, og du kan dermed:

• Bruge tale, SMS og MMS fra EU/EØS lande til Danmark og andre EU/EØS lande. Du kan bruge alt det, du har i dit abonnement uden merpris.
  • Bruge en andel af dit data i EU/EØS lande uden merpris

Har du et forbrugsafregnet abonnement, er du ikke fritaget for roaminggebyrer.

Læs mere om roaming

Kan jeg købe ekstra data til mit abonnement?

Ja. Du kan købe ekstra data på Mine Sider.

Gå til Mine Sider

Abonnement

Kan jeg stille mit abonnement i bero for en periode?

Nej, det er ikke muligt.

Kan jeg selv vælge, om mit nummer skal være offentligt eller hemmeligt?

Ja, det kan du. Du vælger, om du vil have hemmeligt nummer, når du bestiller dit mobilabonnement. Du kan også ændre det senere på Mine Sider.

Gå til Mine Sider

Kan jeg dele mit abonnement med andre, og hvordan gør jeg det?

Ja, det kan du. Med et mobilabonnement hos Stofa har du mulighed for at dele dit abonnement med en eller flere. I har alle hvert jeres mobilnummer, men er knyttet til det samme abonnement og deler det indhold, som der er i abonnementet.

Læs mere om deling

Hvilket netværk opererer Stofa på?

Vi kører på TDCs netværk.

Hvilken type dækning er der på abonnementerne?

Alle abonnementer har 4G-dækning.

Hvad gør jeg, hvis jeg mister min telefon, eller den bliver stjålet?

Så skal du spærre dit mobilabonnement på Mine Sider eller ringe til tyverispærringsnummeret som er 70 25 15 21. Det koster 49 kroner at genåbne abonnementet.

Hvad er telefonnummeret til min telefonsvarer?

Nummeret er 20 17 17 17.

Er der binding på Stofas mobilabonnementer?

Nej, men der er et opsigelsesvarsel på 30 dage.

Tjenester og services

Hvad betyder fri Stofa til Stofa?

Hvis dit abonnement inkluderer fri Stofa til Stofa, kan du ringe gratis til andre Stofa mobilnumre. Du kan også sende gratis SMS og MMS til andre med Stofa Mobil.

Det er dog kun gratis så længe både du og den anden Stofa mobilkunde befinder sig i Danmark. Du taler gratis den første hele time. Derefter betaler du almindelig takst i henhold til dit abonnement. Du kan dog foretage et nyt opkald og tale gratis i en time igen.

Det er ikke gratis at ringe til Stofa fastnetnumre eller til Stofa erhvervsabonnementer. Du kan i alt tale gratis i 48 timer hver måned.

Hvad er et datadelings-simkort?

Når du bestiller Mellem eller Stor mobilabonnement, får du uden beregning et datadelings-simkort med. Simkortet kan du bruge til at etablere en internetforbindelse. Du kan derfor bruge simkortet i en tablet eller bærbar pc, så du slipper for at logge på wifi eller bruge internetdeling fra din smartphone, når du er ude.

Roaming

Hvad er roaming?

Roaming betyder, at du bruger din mobiltelefon på en udenlandsk udbyders mobilnetværk. Det gælder både når du taler, sender SMS/MMS og går på nettet.

Hvad er Roaming Europa?

Med Roaming Europa kan du bruge dit mobilabonnement på rejsen i 36 EU-lande uden at betale ekstra. Du kan derfor tale, sende SMS/MMS og bruge data helt uden bekymringer. Du kan bruge alt dit inkluderede tale og SMS/MMS i EU samt en andel af dit data.

De 36 lande som er inkluderet i Roaming Europa er:

• Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.

Du kan ringe og modtage opkald, bruge sms og mms til og fra danske og lokale numre, i og mellem de 36 lande, uden du skal betale ekstra.
Du har op til 20 GB data pr. måned afhængig af abonnement. Dog ikke mere data, end det der var tilbage i dit abonnement, da du rejste.På minesider.stofa.dk. kan du se, hvor meget data du har til rådighed i dit abonnement.

Når du har brugt den data, du havde til rådighed, sender vi dig en sms om, at du ikke har mere data — og at du kan tilkøbe ekstra data.
Er dit abonnement forbrugsafregnet og uden inkluderede mængder tale, sms/mms og/eller data gælder de danske priser under rejse i EU.

Hvilke lande gælder Roamingen Europa?

Det gælder i følgende 36 lande: Belgien, Bulgarien, Cypern (Græske del*), England (inkl. Guernsey og Isle of Man), Estland, Finland, Gibraltar, Grækenland, Holland (inkl. Réunion), Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Wales, Østrig, Frankrig (inkl. Jersey, Fransk Guyana, Guadeloupe og Martinique).

Hvad er Roaming World?

Med Roaming World inkluderet, kan du bruge dit mobilabonnement på rejsen i 48 lande i verden uden at betale ekstra. Du kan derfor tale, sende sms/mms og bruge data helt uden bekymringer. Du kan bruge alt din inkluderede tale og sms/mms samt en andel af dit data.

Roaming World inkluderer Roaming Europa (36 lande) og 12 lande uden for Europa.

Udover de 36 lande fra Roaming Europa kan du også tage mobilen med i 12 lande uden for Europa

Australien, Canada, Færøerne, Hongkong, Japan, Kina, Malaysia, Singapore, New Zealand, Thailand, Tyrkiet og USA.

• I de 12 lande kan du ringe, modtage opkald, bruge sms og mms til lokale numre i det pågældende land, du befinder dig i, samt til danske numre.
  • Du kan ringe og modtage opkald, bruge sms og mms til og fra danske og lokale numre i de 36 EU lande og mellem landene.
  • Du har op til 20 GB data pr. måned afhængig af abonnement. Dog ikke mere data, end det der var tilbage i dit abonnement, da du rejste. På minesider.stofa.dk kan du se, hvor meget data du har til rådighed i dit abonnement.
  • Når du har brugt den data, du havde til rådighed, sender vi dig en sms om, at du ikke har mere data — og at du kan tilkøbe ekstra data.

Roaming Europa: her kan du ringe, sende sms/mms mellem landende:

Belgien, Bulgarien,  Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig,  Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz,  Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.

Hvilke lande gælder Roaming World?

De 48 lande som er inkluderet i Roaming World er:
Australien, Belgien, Bulgarien,  Canada, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Færøerne, Gibraltar, Grækenland, Holland, Hongkong, Irland, Island, Italien, Japan, Kina, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Malaysia, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz,  Singapore, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, New Zealand, Thailand, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn, USA, Østrig, Wales.

Kan jeg bruge det inkluderet tale, SMS/MMS og data udenfor EU?

Ja, hvis du har Roaming World inkluderet i dit abonnement, kan du også tale, sende sms/mms og bruge data i 12 lande udenfor Europa.

På minesider.stofa.dk kan du se om du har Roaming World inkluderet i dit abonnement.

De 48 lande som er inkluderet i Roaming World er:
Australien, Belgien, Bulgarien,  Canada, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Færøerne, Gibraltar, Grækenland, Holland, Hongkong, Irland, Island, Italien, Japan, Kina, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Malaysia, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz,  Singapore, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, New Zealand, Thailand, Tjekkiet, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn, USA, Østrig, Wales.

Gælder tale og og SMS/MMS i EU til både danske og EU-numre?

Ja, du kan benytte dit abonnements samlede tale og sms/mms til danske og EU-numre, mens du er i EU.

Kan jeg bruge alt mit data i udlandet?

Nej, du kan kun bruge en andel af dit samlede data i udlandet. Mængden af data, du kan bruge i udlandet, afhænger af prisen på dit abonnement.

Hvad sker der, hvis jeg bruger mere data i udlandet end det inkluderede?

Bruger du mere data end det du har adgang til i udlandet, vil du blive takseret efter de gældende roaming-takster. Du vil dog altid modtage en sms, hvor du kan tilkøbe ekstra data.

Får jeg besked om, hvor meget data af det inkluderede, jeg har brugt i udlandet?

Ja, når du har brugt 80% af det inkluderede data, vil du få en sms. Dette gælder også, når du har brugt 100%.

Kan jeg bruge roaming på fly og skibe?

Hvis du ringer, sender sms/mms eller bruger data på fly eller skibe, vil du blive opkrævet gældende udlandstakster, fordi du benytter satellitnetværket og ikke mobilnetværket.

Gælder roamingen også fra Danmark til udlandet?

Nej, fra Danmark og til andre lande gælder angivne takster. Se dem her: minesider.stofa.dk.

Har du stort mobilabonnement, har du to timers tale fra Danmark til 54 lande inkluderet i dit abonnement:
Australien, Bahrain, Belgien, Bulgarien, Canada, Cypern, Estland, Finland, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Færøerne, Grækenland, Grønland, Holland, Hong Kong, Indien, Irland, Island, Israel, Italien (m.Vatikanstaten), Japan, Jersey, Kina, Kroatien, Kuwait, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Monaco, Norge, Oman, Pakistan, Palæstina, Polen, Portugal (m. Azorerne og Madeira), Rumænien, Rusland, San Marino, Saudi-Arabien, Schweiz, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Taiwan, Thailand, Tjekkiet, Tunesien, Tyrkiet, Tyskland, Ungarn, USA, Vietnam og Østrig.