Kan jeg få Stofa?

Vi har en bred palette af tv-løsninger og internetpakker, så du kan vælge præcis den løsning, der passer til dit behov. Du bestemmer selv, hvor mange kanaler du ønsker, og hvor hurtigt dit internet skal være. Vær opmærksom på, at din adresse har indflydelse på, hvilke tv- og internetpakker vi kan tilbyde dig.

Du kan se her, om du kan få Stofa på din adresse.

Internet

Med Stofa Internet får du en hurtig og stabil forbindelse, du kan regne med. Du kan vælge mellem vores forskellige internetpakker, hvor vi tilbyder hastigheder helt op til 1000 Mbit. Vi tilbyder pakker helt op til WifiGaranti med Giga (1000 Mbit) på udvalgte adresser, så du kan få den ekstraordinære internetoplevelse. Du har også mulighed for at få sikkerhedspakken SafeSurf inkluderet, så du trygt kan streame film, surfe på nettet og game online.
Stofa Internet giver dig de bedste forudsætninger for, at hele familien kan være online på én gang. Så kan du lynhurtigt streame film, surfe på nettet og game online.

Er du i tvivl om, hvilken hastighed du har i dag? Tjek din hastighed med vores hastighedstest.

Få bredbånd fra Stofa

Tv

Med Stofa får du en tv-løsninger, der passer til dit behov.

Er du til en fast tv-pakke, kan du vælge i mellem vores tre pakker - Lille, Mellem eller Stor - der er fyldt med godt indhold. Mangler du alligevel et par tv-kanaler, kan du tilføje dem ovenpå din tv-pakke med VælgSelv Frit.

Vil du gerne have den Lille tv-pakke og samtidig selv vælge mange kanaler, kan du med VælgSelv 8, 16 og 32 købe 8, 16 eller 32 kanaler oven på din Lille tv-pakke til en fast pris.

Uanset tv-løsning får du WebTv med i købet. Så kan du se dine tv-kanaler overalt i Danmark via smartphone, tablet eller pc. Du kan også leje film på WebTv, og vælger du Stor eller Mellem tv-pakke, kan du blandt andet starte programmer forfra i op til syv dage.

Her kan du få hjælp til dit SmartTv fra Stofa

Telefoni

Med telefoni fra Stofa får du et billigt alternativ til klassisk fastnettelefoni. Det kører nemlig over din internetforbindelse, hvilket giver dig en stabil forbindelse til en lav pris. Med et abonnement på telefoni, får du adgang til en række fordele - for eksempel mulighed for at spærre numre og få hemmeligt eller skjult nummer.

Du kan vælge i mellem to abonnementer:

• Fri tale: Ring så meget du vil for en fast månedlig pris
  • Forbrug: Lavpris abonnement, hvor du kun betaler for det, du taler
Telefoni