Gå til hovedindhold

Kan jeg få Stofa?

Du kan få Stofa, hvis vi forsyner på din adresse. Det kan du tjekke ved at taste din adresse nedenfor. Når du har tastet din adresse, skal du blot trykke på tv og bredbånd for at se, om vi forsyner dig.

Vi har en bred palette af tv-løsninger og bredbåndshastigheder, så der er noget for ethvert behov: om du vil have mange eller få kanaler, og om du har brug meget fart eller lidt mindre fart på dit internet. Din adresse har indflydelse på, hvilke tv- og bredbåndsprodukter, vi kan tilbyde dig.

Tjek din adresse og se hvilke muligheder, vi kan tilbyde dig.
Skriv din adresse - så viser vi dig dine muligheder
Luk
Få bredbånd fra Stofa

Bredbånd

Med bredbånd fra Stofa får du en hurtig og stabil forbindelse, du kan regne med. Du kan vælge i mellem flere forskellige hastigheder, alt efter hvad dit behov er.

Vi tilbyder hastigheder helt op til 1000 Mbit på udvalgte adresser, så du kan få den ekstraordinære internetoplevelse.

De høje hastigheder giver dig de bedste forudsætninger for, at hele familien kan være online på én gang. Så kan du lynhurtigt streame film, surfe på nettet og game online.

Test din hastighed i dag med vores hastighedstest.

Tv

Med Stofa får du en tv-løsninger, der passer til dit behov.

Er du til en fast tv-pakke, kan du vælge i mellem vores tre pakker - Lille, Mellem eller Stor - der er fyldt med godt indhold. Mangler du alligevel et par tv-kanaler, kan du tilføje dem ovenpå din tv-pakke med VælgSelv Frit.

Vil du gerne have den Lille tv-pakke og samtidig selv vælge mange kanaler, kan du med VælgSelv 8, 16 og 32 købe 8, 16 eller 32 kanaler oven på din Lille tv-pakke til en fast pris.

Uanset tv-løsning får du WebTv med i købet. Så kan du se dine tv-kanaler overalt i Danmark via smartphone, tablet eller pc. Du kan også leje film på WebTv, og vælger du Stor eller Mellem tv-pakke, kan du blandt andet starte programmer forfra i op til syv dage.

Få Tv fra Stofa
Telefoni

Telefoni

Med telefoni fra Stofa får du et billigt alternativ til klassisk fastnettelefoni. Det kører nemlig over din bredbåndsforbindelse, hvilket giver dig en stabil forbindelse til en lav pris. Med et abonnement på telefoni, får du adgang til en række fordele - for eksempel mulighed for at spærre numre og få hemmeligt eller skjult nummer.

Du kan vælge i mellem to abonnementer:

  • Fast Pris: Ring så meget du vil for en fast månedlig pris
  • Forbrug: Betal kun for det, du taler

Mobil

Du kan vælge i mellem fire mobilabonnement hos Stofa: Basis, Lille, Mellem og Stor. Du behøver ikke have nogle produkter hos Stofa i forvejen for at kunne købe Stofa Mobil, men hvis du har bredbånd fra Stofa, får du rabat på dit mobilabonnement.

Du kan selvfølgelig tage dit mobilabonnement med på ferie, hvor du frit kan ringe hjem og og sende SMS/MMS samt bruge en andel af din data. Dette gælder i 36 lande inden for EU.

Med et mobilabonnement hos Stofa, har du også mulighed for at dele dit mobilabonnement med op til tre personer. Det kræver blot ekstra simkort, som du kan købe for en fast månedlig pris. Så har I hver især fri tale, SMS og MMS. Det data, der følger med, deler I.

Mobil