Gå til hovedindhold

Kan jeg få fiber?

Hos Stofa kan du få lynhurtigt fiberbredbånd. Det betyder, at du får bredbånd via fibernet. Fibernet er gravet ned i jorden i det meste af landet og giver en lynhurtig internetforbindelse.

Fibernet består af lyslederkabler, som giver hurtigere trafik og ingen forsinkelser. Kablerne sender data videre ud i systemet med lysets hastighed.

Læs mere om fibernet

Hvordan får jeg fibernet?

Selvom der i dag findes fiberkabler i store dele af Danmark, er det ikke sikkert, at de findes lige netop i dit område, og derfor er det ikke sikkert, at vi kan levere fiberbredbånd til din adresse. Tjek om du kan få Stofa FiberBredbånd.

For at få fiberbredbånd skal du bruge en fiberboks. Boksen skal placeres på indersiden af dit hus, og den skal kobles til din computer, tv og eventuelt telefon via kabler eller trådløst for at du kan få adgang til fibernettet.

Når du bestiller fiberbredbånd hos Stofa, kommer vi og installerer det for dig, og vi sikrer os, at det hele fungerer, inden vi går igen. Det er vigtigt, at du ikke selv begynder at installere en fiberboks, da der kan være stor sundhedsrisiko ved at se ind i en optisk fiber, når den er aktiv.

Tjek din adresse og se hvilke muligheder, vi kan tilbyde dig.
Skriv din adresse - så viser vi dig dine muligheder
Luk
 • Stofa Bredbånd
  50
  Mbit
  259,- /md.* + BS/adm. gebyr à 9,75 kr/kvartal pr. regning.
 • Stofa Bredbånd
  via fiber
  600
  Mbit
  499,- /md.* + BS/adm. gebyr à 9,75 kr/kvartal pr. regning.
Betingelser
* Betingelser

Gælder husstande på kabel-tv- og fibernettet i udvalgte områder. Alle hastigheder leveres ikke overalt. Oprettelse 199 kr. og evt. forsendelse af modem (99 kr.). Pris ekskl. evt. tilslutning. BS/adm. gebyr 9,75 kr./regning. Brevpost-gebyr 29 kr./kvartal medmindre aftale om digital post fra Stofa. Opsigelse 1 md. Se stofa.dk/bredbaandsfakta. 

Tilbuddet på oprettelse til 0 kr. gælder fra 3/7 t.o.m. 4/9 2019 og kun nye kunder uden bredbånd de seneste 6 mdr. Min. pris 1. md. inkl. oprettelse og forsendelse: 328 kr. v/30 Mbit.