Gå til hovedindhold
Familie ligger i sengen og streamer på deres tablets

Hjælp til dit internet

Få fuld kraft på dit internet og wifi

Test dit modem

Når du får internet fra Stofa, har du bestilt en bestemt hastighed - for eksempel 50 eller 200 Mbit. Hvis internettet opleves langsommere end det burde være, er det en god ide at teste dit modem og undersøge, hvad det skyldes.

Tag vores hastighedstest og se, om den hastighed, der faktisk kommer igennem dit modem, svarer til den hastighed, du har bestilt.

Test dit modem
Tag en hastighedstest

Tag testen

Du kan både teste hastigheden på dit modem fra en stationær- eller bærbar computer med et godkendt netværkskabel. Resultatet af testen viser både din hastighed på download og upload.

Bemærk: Den hastighed du måler, er på selve modemmet, og er en test af om modemmet fungerer korrekt. Du vil ikke kunne opnå samme hastighed via wifi, som når du måler med et kabel i modemmet.

Tjek at din modem er opsat korrekt

Er hastigheden for lav

Er den målte hastighed på selve modemmet for lav i forhold til den hastighed, du har bestilt, anbefaler vi, at du gentager testen igen om et par timer eller på et senere tidspunkt. Hvis din hastighed stadig er for lav, er du velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice og tekniske support på 88 30 30 30.
 

Find din bestilte hastighed på Mine Sider

Hvilken hastighed skal du have?

Din hastighed afhænger af mange forskellige faktorer. Hvor hurtig er din forbindelse? Hvordan er dit trådløse netværk sat op? Og hvad bruger du mest tid på, når du er på internettet? Den hastigheden du oplever er også afhængig af, hvor mange der i hjemmet, og hvilke personer der er tale om. Har I teenagere, der gamer samtidig fra flere forskellige computere eller bruger I mest nettet til at se tv, film og serier sammen i sofaen? 

Hvis du er i tvivl om, hvilken hastighed du har, kan du finde den ved at logge på Mine Sider på stofa.dk med dine login-oplysninger (e-mail og adgangskode). 

Vælg ’Mit abonnement’ i menuen
Aflæs din hastighed under ’Internet’.
 

Brug for hjælp til dit wifi

Vi har lavet en guide til dig, der oplever problemer med dit wifi, og har brug for hjælp til at få det til at fungere. Her får du vores bedste (gør-det-selv) tricks, hvis du for eksempel har problemer med dårligt signal, nedsat hastighed eller udfald.

Få hjælp til dine wifi-problemer