Få hjælp til dit internet

Her finder du vejledninger til opsætning af internet, SuperWifi, wifi på dine enheder og sikkerhedspakken SafeSurf med SafeLogin.

WifiGaranti

Sådan opsætter du SuperWifi

Har du brug for hjælp til opsætning af Stofa SuperWifi?

Så se vores Kom godt i gang vejledning til SuperWifi. Du kan også finde hjælp i videoen, hvor vi gennemgår ’Nokia WiFi’-appen trin for trin. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke længere er et krav ved installationen, at du skal bruge ’Nokia WiFi’-appen. I stedet skal du følge punkt 5 i vejledningen - afsnittet: Sådan gør du, da vi har ændret, hvordan du starter op, når du bruger appen (her er video ikke længere korrekt).

Har du problemer med ustabilitet med SuperWifi, kan det skyldes din opsætning - se mere her.

Hastighed fibernet

Hastighedstest

Du kan teste hastigheden på dit modem fra en computer eller bærbar computer og med et godkendt netværkskabel.

Husk, at den hastighed du måler, er på selve modemmet, og er en test af om modemmet fungerer korrekt. Du vil ikke kunne opnå samme hastighed via wifi, som når du måler med et kabel i modemmet.

Test din hastighed