Hvad er wifi?

Wifi er trådløst internet og gør, at du kan komme på internettet fra for eksempel din computer, smartphone eller tablet uden at skulle tilslutte et stik.

For at få wifi skal du have en wifi-router, der fordeler det trådløse signal til dine enheder. Med bredbånd fra Stofa får du altid en router med wifi-funktion. Alle, der er inden for signalets rækkevidde, kan bruge wifi-netværket. Derfor er det en god idé at have kode på sit wifi-netværk.

Wifi giver dig:

• Internet uden kabler og ledninger
  • Internet til de enheder, der har trådløst internet
  • Mulighed på at spare på dataforbruget på nogle af dine enheder
  • Mulighed for at sætte kode på dit internet, så det kun er folk, du kender, der kan bruge dit internet

Få wifi hos Stofa

Hos Stofa kan du få wifi ved at bestille Stofa Bredbånd eller Stofa FiberBredbånd – der følger nemlig altid en router med wifi-funktion med. Vi har hastigheder til alle behov og ingen binding. Se vores bredbåndshastigheder.

Når du har bestilt bredbånd, sender vi dit udstyr afsted til dig eller bestiller en tekniker, hvis der er behov for det. Når dit internet er sat op, er du klar til at streame, surfe på nettet, game og meget mere.