Hvad er IP-telefoni?

IP-telefoni er telefoni via din internetforbindelse, og du kan ringe til både fastnet og mobiltelefoner via din IP-telefon. Faktisk fungerer en IP-telefon på samme måde, som du er vant til med almindelige fastnettelefoner. Du kan få et almindeligt telefonnummer til din IP-telefon, så du altid kan ringes op på din hjemmeadresse.

IP-telefoni kan være en billigere løsning for dig, der ønsker at bevare en fastnetforbindelse. Din telefon skal blot kobles til dit internet.
Hos Stofa kan du få IP-telefoni. IP-telefoni hos Stofa giver dig de klassiske muligheder for opkald til telefoner, mulighed for hemmeligt nummer, skjult nummer, spærringer og saldostyring.

IP-telefoni hos Stofa

For at få Stofa IP-telefoni, skal du have en internetforbindelse fra Stofa. Hvis du ikke allerede har det, kan du læse mere og bestille på stofa.dk/internet.

De internetpakker du kan få hos os, er alle egnede til IP-telefoni, så det skal du ikke bekymre dig om. Regningen for dit IP-telefoni betaler du sammen med din internetregning.
Du kan ringe til udlandet med din IP-telefon, som du kan med alle andre former for telefoni. Der er ingen begrænsninger.

Se takster til både fastnettelefoner og mobiltelefoner i udlandet

Sådan sætter du IP-telefoni op

Når du har modtaget dit modem/router, skal du blot følge vejledningen:

Se vores vejledning til opsætning af IP-telefoni