Hvad er IP-telefoni?

IP-telefoni er telefoni via din internetforbindelse, og du kan ringe til både fastnet og mobiltelefoner via din IP-telefon. Faktisk fungerer en IP-telefon på samme måde, som du er vant til med almindelige fastnettelefoner. Du kan få et almindeligt telefonnummer til din IP-telefon, så du altid kan ringes op på din hjemmeadresse.

IP-telefoni kan være en billigere løsning for dig, der ønsker at bevare en fastnetforbindelse. Din telefon skal blot kobles til dit internet.

Hos Stofa kan du få IP-telefoni. IP-telefoni hos Stofa giver dig de klassiske muligheder for opkald til telefoner, mulighed for hemmeligt nummer, skjult nummer, spærringer og saldostyring.

IP-telefoni hos Stofa

For at få IP-telefoni hos Stofa, skal du have en bredbåndsforbindelse fra Stofa. Hvis du ikke allerede har Stofa Bredbånd eller Stofa FiberBredbånd, kan du læse mere og bestille på stofa.dk/bredbaand.

Det er en fordel at have en hurtig internetforbindelse for at sikre godt og stabilt signal gennem telefonen. De bredbåndsløsninger, du kan få hos os, er alle egnede til telefoni, så det skal du ikke bekymre dig om. Desuden har vi afsat en del af forbindelsen til telefoni, så du ikke oplever udsving på dit IP-telefoni. Regningen for dit IP-telefoni betaler du sammen med din bredbåndsregning.

Du kan ringe til udlandet med din IP-telefon, som du kan med alle andre former for telefoni. Der er ingen begrænsninger. Se takster til både fastnettelefoner og mobiltelefoner i udlandet.

Sådan sætter du IP-telefoni op

Når du har modtaget dit modem, gør du følgende:

1. Forbind dit modem med antennestikket.
  2. Tag den medfølgende sorte eller grå ledning og forbind modem med din telefon.
  3. Sæt strøm til modemmet via en almindelig stikkontakt.
  4. Tænd for modemmet på on/off knappen.

Se vores manual til opsætning af IP-telefoni.

Hvis du ønsker det, kan vi – mod betaling – sende en tekniker ud og lave installationen i de gamle telefonudtag i væggene. Du kan bestille en tekniker hos kundeservice på 88 30 30 30